Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:16 | April 24, 2014

OnePiece

Desktop-001 Desktop1DSC_0096DSC_0099DSC_0101DSC_0110

 

Magen är full med massa bitar sushi, det fick min middag bestå av idag och det satt perfekt! Vobban kom till Stockholm idag så älsko mötte upp honom i stan sen kom han hem till oss, så kul att träffa honom igen! Senast var ju när vi hälsade på honom vid Halloween.

Vi mötte upp Bea och sedan promenerade vi all in till OnePiece som ligger på Östermalm för ett event. Det var ganska lugnt där men det var soft, det serverades matbitar, muffins och god dricka. Man fick även välja sig ett nytt plagg från deras sommarkollektion och för mig blev det ett färgglatt linne, ett korallfärgad med texten Maybe. Jag har alldeles för lite färg i garderoben så det kändes som ett plagg jag kommer använda mig av. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “OnePiece”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härliga Vobban 🙂 Kul att ni hållit kontakten sedan BB

  Reply
 • Fina Annica! Tack för en otroligt fin blogg och för att du är en sån fantastisk människa! Jag undrar om du kan ge mig ett tips. Jag är 18 år och väntar mitt första barn, jag har alltid varit i bra form och tränat, men nu när jag blivit gravid har jag tappat motivationen, även om jag inte gått upp så mycket så känner jag mig otroligt klumpig och osmidig pga att magen växt och det gör att jag inte har lust att träna, och med all smärta jag har i rygg och ben har jag det inte heller. Men jag vill verkligen hålla formen och framför allt konditionen. Hur ska jag hålla motivationen uppe?
  Tacksam för svar, kram på dig fina Annica!

  Reply
 • Hej Annica!

  Tack för alla dina tips, jag hoppas du kan hjälpa mig med en sak. Det är så att jag har två stycket fläckar, en ganska liten 1×1 cm på magen o en lite större 3×7 cm. Dessa fläckar syns endast på sommaren när jag fått lite färg, de är alltså inte de där typiska pigmentfläckarna. Jag har ingen aning om vad det är men jag skulle gärna vilja bli av med dem. De är alltså i min naturliga hudfärg och blir inte bruna. Jag har inte alltid haft dem utan jag upptäckte dem för ca 3 år sedan. Jag har inte bränt mig där eller något sådant.. Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig. Vill så gärna ha en fläckfri kropp i sommar! 😉 Tack för en riktigt bra blogg!! 🙂

  Kram!

  Reply
 • Vad tycker du om Paulina Danielsson och Sarah tjulander? Är du bra kompis med dem? Ni tre verkar vara perfekta gänget för ni verkar vara så roliga och sköna!

  Reply
 • Thanks for stnraitg the ball rolling with this insight.

  Reply