Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:15 | April 24, 2014

Jag blir inte impad av pengar!

20130216-192325.jpg20130216-192330.jpg20130216-192410.jpg20130216-192417.jpg20130216-192425.jpgGamla bilder från Finest 2013 där jag träffade gamla BB deltagare.

 

Igår på Collage så la jag märke till unga killar som sökte status genom att köpa i massor av sprit för att på något sätt locka åt sig folk och visa att dom spenderar pengar. Jag tycker sådant är pinsamt! Sedan är det väl gulligt att dom vill bjuda mm, väldigt generöst men jag kan faktisk köpa min egna dricka och ändå ha det trevligt med mitt sällskap. Det var en kille som ville bjuda på lite champagne men det var bara för att han ville prata Big Brother med mig. Hallå det är två år sedan och jag och Marcelo är inte samma personer som då.

Sedan skulle jag verkligen inte ha några problem med att lägga mitt kort i baren och dra in skumpaflaskor för flera tusen under kvällen men jag är ingen som spenderar massor av pengar på sprit. Det är inte värt att lägga pengarna på en kväll för att må piss dagen efter, det tycker i alla fall inte jag. Men sen så fungerar vi alla olika.

Och vill ni impa på mig så är det inte genom att bjuda mig på massa sprit. Ni får gärna hålla upp dörren åt mig, beställa en taxi så att jag tar mig säkert hem eller försvarar mig om mig blir utsatt för något! Sådant blir jag impad av och det uppskattar jag!

BTW så ja, BB kommer att börja igen och det har jag vetat sedan ett tag tillbaka. 😉

 


23 kommentarer23 kommentarer om “Jag blir inte impad av pengar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart kan man se de gamla avsnitten ex från tiden du var med i 🙂

  Reply
 • På TV4 play men då måste man ha premium

  Reply
 • finns inte kvar på tv4 play dom har tagit bort allt nästan som har me bb att göra finns bara bikterna kvar men snart försvinner dom me

  Reply
 • Saknar du aldrig ditt gamla utseende? Din näsa var ju så charmig, och den där hårfärgen passar dig bäst enligt mig.

  Reply
 • Håller med, den var verkligen fin och passade henne, men man brukar inte se sånt själv

  Reply
 • Säljer juicy couture parfym + necessär och gellack i olika färger

  http://m.tradera.com/item/341490/206371579/juicy-couture-couture-la-la-edp-25-ml-rosa-necessar-vaska

  Reply
 • förstår inte varför man ska impa på dig, du har pojkvän finns inget hos dig att hämta då 🙂

  Reply
 • Gud vad fin du var där 😀 Tycker du passade bra i den hårfärgen!

  Reply
 • skriver:Hej! Jag har valt en bakgrundsbild frc3a5n blogg.se men preblemot c3a4r att den inte syns pc3a5 min blogg! Vad c3a4r felet? Jag kan se den pc3a5 min iPod men jag ser den inte pc3a5 datorn.

  Reply
 • Guud vad snyggt ditt hår var på bilderna! 🙂

  Reply
 • Måste ju säga att BB är inget som impar på mig! Usch vad pinsamt och vad skönt att du inte är samma person längre.
  Men sen håller jag med, att det iiinte impar med killar som ska styla med massa pengar och dricka.. piinsamt

  Reply
 • Girlpower!

  Reply
 • Pengar impar inte på dej ?? varför skriver du då att du kan slänga upp ditt kort och minsann beställa in flarror för flera tusen 🙂 Hahaha vem tror du att du lurar ? dessutom anses du av väldigt många vara både snål och penningkåt. Va bra att du berättade att du var på ÖSTERMALM …snacka om att ha mindervärdeskomplex 😀

  Reply
 • Patetisk kommentar …….. Känner du Annica personligen ?

  Reply
 • Var står det Östermalm ?? Du Andrea – avundsjuka är inte fint ….

  Reply
 • Go morron!Inte se5 ble5sigt he4r (e4n) idag, men ige5r fdaiksre det i re4tt duktigt emellane5t – fast e4nnu mer se5 regnade det. IRK!! Vill ha tillbaka Vc5REN igen nu!!! <:-)Se5 sf6t liten sne4cka i inle4gget nedan! Och den pe5minde mej just om att jag inte har varit till liljekonvaljste4llet med kameran sedan de slog ut… Nu har de kanske redan hunnit blomma f6ver – eller blivit sf6nderslagna av regnet…? 8-I Tiden finns tydligt och klart inte i den me4ngd man skulle behf6va… (Men man kan ju spara vissa fotoprojekt till ne4sta e5r, ff6rste5s!?).Ha det fint!!! 🙂

  Reply
 • Vart är din jacka ifrån? Måste veta! Sjukt snygg!

  Reply
 • Vad fin du är på alla bilder speciellt när du skrattar och man ser hur lycklig du är 🙂

  Reply
 • Va fin du va Annica. Vart har du köpt di vackra jacka

  Reply
 • Men fan va söt du är här! Så naturlig och fin Annica..
  Fin nu också men du har en helt annan utstrålning. Ser också mycket gladare ut.
  Kram

  Reply
 • Ha ha du som skulle bli Hollywoodfru!! Det är nog ingen som missat vad pengar betyder för dig, blev inte riktigt som du tänkt dig?!!

  Reply
 • Vad vet du om hennes ekonomi ?? Du tror inte människor ja förändras ? Det säger mer om dig Anonym som dömer någon du inte känner…

  Reply
 • Vad fint det var med ditt mörka hår, passar dig bättre!

  Reply