Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 24, 2014

Garnier Ambre solair Dry mist

DSC_0353-001DSC_0354-001DSC_0355
Solen skiner och ska göra det även till helgen, men jag är inne och flyttstädar lite. Har putsat fönster, rensat avlopp och skurat i badkaret. Jag är en duktig hemmafru när jag väl vill. Men idag tänkte jag att det kanske är en bra ide att tipsa om solskydd. Många tror att vårsolen inte tar så mycket men jag kan lova er att den är farligare än man tror. Förra året brände jag mig rejält efter tre timmar i solen och det var i början av maj så tänk på solskyddet.

När det kommer till solskydd vill jag att det ska gå snabbt att få ut på kroppen, det ska dofta gott och man får hemskt gärna inte bli vit/ rosa av den. Vissa som är vattenresistenta blir man vit av men det är inte alla. 😉

Denna produkt ger ett optimalt skydd mot UVA och B, den innehåller ett effektivt filtersystem med fotostabilt skydd som effektivt skyddar mot solens strålar. Den har en lätt konsistens som absorberas snabbt utan att lämna fläckar eller en fet film på huden. Och dette solskydd innehåller ingen alkohol så den torkar inte ut huden.

Det många inte vet är att solskydd hindrar inte huden från att bli brun utan man blir det på ett lite längre men säkrare sätt. Bränner du dig kommer du ändå flagna bort färger snabbare, med solskydd sitter färgen längre och du skyddar dig mot de skadliga strålarna! 🙂

KÖP PRODUKT:
1118-124-0020_1


5 kommentarer5 kommentarer om “Garnier Ambre solair Dry mist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej jag undrar om ni hade lottat ut nån vinnare för divergent förhandsvisningen? Som det stod att ni skulle

  Reply
 • Du har säkert svarat på detta flera gånger förut, men.. Om du och Marcelo fick erbjudande om att gå in i Big Brother igen, typ “big brother allstars”, hade ni gjort det då? Hade varit såå kul med en allstar-säsong!

  Reply
 • Fast det inte många vet är att många solskyddsprodukter är mer cancerframkallande är solens strålar. Vissa är bättre än andra, men man ska vara försiktig med vilket solskydd man väljer. Det absolut säkraste (och tråkigaste) skyddet är kläder och skugga. Man får färg ändå, men på ett skonsammare sätt 🙂

  Reply
 • http://www.dailymail.co.uk/femail/beauty/article-1288204/Sunscreen-scam-We-spend-millions-year-sun-protection-skin-cancer-rise.html

  Ät tomatpuré, 5 matskedar om dagen, börja redan nu. Antioxidanterna hjälper hudens naturliga skydd mot solens farliga strålning. Men det är fortfarande kläder och skugga som skyddar bäst 😉 Och solar man vettigt och försiktigt åldras inte huden lika fort!

  Reply
 • Har testet många olika solskydd, tycker att man ofta får smeta på flera gånger under en dag. Men den bästa jag testat är eco cosmetics, tar på den hemma innan man åker till stranden, så den får torka in innan sol o bad. Har verkligen funkat jättebra och har inte behövt ta mer under dagen! Kanske lite dyrare men så värd pengarna. Tack för en bra blogg 🙂

  Reply