Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:24 | April 23, 2014

Hellre andra än mig själv

Desktop

DSC_0036
Då ska vi snart åka bort till SF Park och det ska bli kul att se på lite bio men framför allt att få träffa er! 🙂

När jag sminkade mig idag inför bion så insåg jag att en makeup som man ska fota blir inte lika snygg om man inte lägger till lösfransar. Jag kommer att göra en hel del makeuper framöver men jag tycker att det är så himla jobbigt att sätta fast lösfransar. Jag kan ju och vet hur man gör men det är bara det att jag känner mig inte bekväm med lösfransar…

Makeuputbildningen på Makeupstudion är nog det bästa jag gjort för mig själv, det var så himla roligt och lärorikt och det känns så kul att veta hur man ska sminka på rätt sätt. Men en sak som jag däremot inte trodde var att allt detta sminkade gjorde att jag tillslut inte orkade sminka mig själv och jag insåg att jag trivs bättre naturlig än med massor av färg i ansiktet. Till fest absolut, då går jag all in med sotning men till vardags kan jag ibland uppleva att mascara är för mycket. Man uppskattar sitt ansikte mycket mer på något sätt nu i efterhand men jag älskar fortfarande att sminka, fast på någon annan. Det måste väl ändå innebära att jag valt rätt bana! 😉


14 kommentarer14 kommentarer om “Hellre andra än mig själv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, jag har två frågor ang mascaror. Men först vill jag bara säga att jag älskar din blogg och du är helt fantastisk, fortsätt med vad du gör!

  Min första fråga är om du skulle kunna dela med dig av dina bästa vattenfasta mascaror som verkligen sitter och som helst är förlängande! Den andra frågan är hur man kan få en mascara att bli “torrare” (alltså i förpackningen) för oftast är mascaror bättre när de är torrare (iaf för mig!). För det är så tråkigt att det inte blir samma fina resultat i början när man köpt en ny mascara! 🙁

  Tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • Vet inte om det funkar men du kan ju testa att låta mascaran ligga med “korken” öppen ett litet tag och se om det funkar 🙂 bara en vild gissning från min sida men!

  Reply
 • Snygg är du!

  Reply
 • Fast det är ju så att du ska representera dig själv och vad du gör och kan. Du måste ju inte köra all in varje dag, men lättare make up till vardag är ju inte fel.
  Det jag tycker är så synd är när frisörer, stylister, nagelteknologer och andra som ska göra folk fina inte tar hand om sig själv. Och visar, jag är stolt över mitt yrke.

  Reply
 • Man kan väl representera sig själv med enkel make up . Tycker den här sminkningen är perfekt. Annica är så snygg i enkel sminkning .

  Reply
 • Absolut…Du behöver inte hugga det första du gör. Tror Annica fattar vad jag menar.

  Reply
 • Jag hugger inte !!!!! Får inte jag säga vad jag tycker? Du får tycka vad du vill.. Trodde vi alla fick det. Så snälla det var inte personligt mot dig 🙁

  Reply
 • Puss på dig oxå…;-)

 • WOW vilka vackra ögon du har Annica!! 😀

  Reply
 • Men hur kan man ha så VACKRA ÖGON?!! 🙂

  Reply
 • Håller helt med dig, senaste tiden har jag sminkat mig men sedan tvättat av för att sminka om mig. Tycker ibland det ser för mycket ut, ibland för mycket rouge eller för mycket solpuder eller för mycket mascara, fast jag knappt har det. Allt känns för mycket, så nu lägger jag typ bara ett drag mascara, för att inte se helt död ut och det känns mycket fräschare!

  Reply
 • Vilka ögon, helt otroliga!

  Reply
 • Så otroligt fin!

  Reply
 • Går man till en MUA skulle jag som person hellre gå till en med en naturlig lite enklare sminkning än någon som är “översminkad”!!! Du är så fin utan smink (med också såklart) 🙂

  Reply