Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 23, 2014

Fudge urban dry shampoo

DSC_00041 Ofixade-bilder3-001
Jag fick en frågan om torrschampo och det var ett tag sedan jag skrev om det så här kommer mitt inlägg om just torrschampo.

Jag vet inte hur många olika produkter jag testat, jag är en livs levande testkanin men det är väldigt roligt! När det kommer till torrschampo vill alla ha olika resultat men det gemensamma målet är ju att håret känns fräscht och doftar gott. När jag väljer torrschampo så vill jag ha ett som endast gör att mitt hår känns rent, that´s it. Jag vill inte att det ska ge stadga eller bli strävt så att håret blir lättare att styla. Jag gillar inte känslan av ett sprayat hår, jag älskar när mitt hår känns lent typ som efter ett frisörbesök. Det är den bästa hårkänslan enligt mig! 🙂

Vissa torrschampon gör att det nästan känns som att man haft någon dustprodukt i botten så det blir ganska hårt och så att längderna blir sträva, det är inget bra torrschampo enligt mig.

Det bästa torrschampot jag testat är från Fudge Urban. Det doftar gott, man kan borsta håret lätt, gör att håret ser fräscht ut, det ger inte sträva längder, man kan dra fingrarna genom hårbotten utan att det tar emot och det räcker länge. Det är det bästa! 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Fudge urban dry shampoo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica, försöker hitta vart jag kan köpa detta torrschampo men lyckas inte. Vet du vart det går att få tag på? MVH // Hanna

  Reply
 • Hanna: Här finns torrschampot att köpa

  http://www.lyko.se/fudge/fudge-dry-shampoo

  Annica vad är det för doft på schampot?

  Reply
 • Det är fel. Är den orangea

  Reply
 • Måste rekommendera blowdry’s torrschampo i puderform. Luktar inget och du slipper den där “sprayade” känslan som man lätt kan få. Bästa torrschampot jag testat helt klart! Tips tips! 🙂

  Reply
 • Vad kostar det ungefär?

  Reply
 • Hej! Jag måste verkligen rekomendera ett torrschampo till dig från Schwarzkopf (Refresh Dust Dry Shampoo).
  Jag har exakt samma krav på ett torrschampo som du, ÄLSKAR NYTVÄTTAT HÅR!!
  Den luktar gott och håller håret fräscht länge!
  Jag är själv frisör och jag har inte hittat något bra förns nu, och alla mina kunder som har köpt det älskar det! den finns i både stor flaska och reseförpackning Här är länken så du ser hur den ser ut : http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=896744
  Det skulle vara sjukt kul om du testade det och ett inlägg om det sen, jag lovar du kommer inte bli besviken!!
  kram

  Reply
 • Vart kan man köpa den här?

  Reply
 • Fudge URBAN finns på alla H&M-butiker och kostar 69,50 kr. Luktar lite fruktigt, gott!

  Reply