Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | April 22, 2014

Solarium

DSC_0025 DSC_0026
Mötet hos banken gick bra idag, vi skulle bara skicka in resultatrapporten från handelsbolaget och sedan skulle vi kolla vidare hur det ser ut framöver.

Efter mötet blev vi så trötta och slöa så vi gick till Kungshallarna och åt mat. Jag hade aldrig testat att äta där så det var roligt att testa något nytt. Det var billigt, man fick mycket mat men jag gillade inte känslan av en skolmatsal, när jag äter vill jag gärna sitta lite mer ifred men maten var god. 😀

När vi kom hem var jag så fruktansvärt trött, jag har vart det på sista tiden, får svettningar och blodsockerfall. Jag tänkte att jag ev kunde kolla vad det är för fel när jag gör mitt cellprov, som jag egentligen skulle gjort för snart ett år sedan… Men innan jag la mig och slappa på soffan gick jag, Marro och Zacka och solade i några minuter. Jag tycker inte att man ska pressa i solarium men någon gång då och då gör inte så mycket. Jag kan typ räkna på en hand hur många gånger jag solar solarium på ett år och då solar jag endast 10 minuter per gång. Men väljer man BUS så är det ju klart mycket bättre för kroppen! 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Solarium”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är ju bättre att du går till vårdcentralen eller apoteket och kolla
  ditt blodsocker du får svar på en gång, dricker jag mycket så svettas jag,
  gå i morgon och kolla, börja och ta en vitamin varje dag!
  Du har ju drömt så mycke i natt kanske därför du är trött!

  Reply
 • Jag ska göra det efter min cellprovstagning.

  Reply
 • det är väl inte så bra att sola solarium med spraytan?

  Reply
 • Hej Annica! älskar din blogg, läser den varje dag. Har bara en fråga, hur går det med ditt och Marcelos bröllop? är nog inte bara jag som undrar detta. Blir det av i år?

  Reply
 • Nej det blir inte i år då vi satsar på ett bra boende istället. 🙂

  Reply
 • Du är nog gravid 😉 låter då så! Ni blir bra
  Föräldrar du o Marcelo :’) älskar dig Annica

  Reply
 • Hej Annica!
  Det är såhär att jag har väldiga problem med min feta hy. Jag använder krämer som ska vara bra och som inte innehåller mkt olja. Men min hy blir ändå otroligt oljig och fet efter bara 2-3 timmar med smink. Det är jättejobbigt eftersom sminket blir kladdigt och man känner sig äcklig. Sminket jag använder ska vara anpassat för fet/bland hy. Har du något tips på vad jag kan göra? Vad är egentligen skillnaden mellan blandhy och fet hy? Kan du skriva ett inlägg där du skriver lite om fet och bland hy och tipsar om bra ansiktsprodukter samt smink? Skulle bli jätteglad och tacksam för svar! Kram! 🙂

  Reply
 • Du måste ta tag i hur du mår, om det är som du säger, varför väntar du så länge,
  om det är något fel så är det i alla fall, tror kanske du sköter dig dåligt, med mat,
  stressar för mycket, tränar utan ha ätit, till slut säger kroppen i från!

  Reply
 • Låter som att du kanske har diabetes.. Såg att du hade skrivit att du har blivit väldigt törstig på senaste tiden. Innan jag visste att jag hade diabetes så var jag också extremt törstig och även kissnödig. Något du borde kolla upp, det kan snabbt gå utför annars :/ Jag rasade i vikt och fick ketonförgiftning. Bättre att vara på den säkra sidan och kolla upp det. Håller tummarna för att det inte är diabetes!

  Reply