Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 22, 2014

Lumene rengöring

DSC_0041DSC_0042-001 DSC_0043
Idag tänkte jag tipsa er om bra hudvård som inte är så farligt för plånboken, nämligen hudvård från Lumene. Jag har testat många produkter från Lumene och det är faktiskt ett riktigt bra märke, dom är inte svindyra trots den bra kvaliteten. 🙂

Lumene var det bland de första produkterna jag själv använde och jag tycker att dom är vådligt behagliga och mysiga. På Partaj så används Lumenes produkter inför inspelningar eftersom dom är så pass bra så är ni osäkra på vad ni ska ha för hudvård och inte har tusenlappar att lägga så testa dessa produkter! 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Lumene rengöring”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Dessutom är alla deras produkter parabenfria! Tycker dem är fantastiska!

    Reply