Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:55 | April 22, 2014

Drömmen om mitt barn

DSC_0059

 

God morgon!
Dags för min pw tillsammans med Armaturo. Idag vaknade jag inte på bästa sätt för jag hade fruktansvärda drömmar inatt som gjorde att jag hade svårt att sova. Drömmar är svåra att förklara men för att göra det väldigt kort så var det så att jag och Marcelo hade fått ett litet barn, någon tog det från vår balkong när den sov där i sin vagn och sedan var psykopaten i vårt rum och körde en barnvagn mot vår säng för att hinta om att något hänt. Sedan hörde vi hur vårt barn skrek från en annan balkong. Det var jättehemskt. 🙁

Men det var som sagt bara en dröm, när jag väl får barn kommer jag ha koll på det hela tiden efter denna dröm. Nu blir det promenad på tom mage, sen i eftermiddag ska vi på möte med banken och efter det fortsätter vi att packa lite lätt, snart är allt klart. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Drömmen om mitt barn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att ens barn blir taget. Värsta mardrömmen ever.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Ens barn är det mest värdefulla man har.

  Reply
 • – I LOVE the colors in #4, each one has snihtemog I like about it. Got to me and saythey are all really great photos, however none of them scream Christmas. But if you put them in a card with a Christmas boarder..wa..la christmas card soooowhat do I know.I know i liked them all, and was fun to get a look see.November 25, 2008 8:02 am

  Reply