Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | April 22, 2014

3.62km

DSC_0018DSC_0016 DSC_0017
Vad underbart det är att ta en promenad på morgonen när det är såhär fint väder! Det blev en runda genom Vanadis- och runt Brunnsviksparken och den rutten tog oss 36 minuter att gå. Den är fullt med uppförs och nedförsbackar, trappor mm så man blir rätt sås lut i benen så rumpan och benen får sig en rejäl start på dagen. 🙂

Nu blir det lite frukost och idag var jag otroligt sugen på det som blev över från fruktsalladen igår så annans, vindruvor och honungsmelon får fylla min mage. 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “3.62km”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica, och tack för en fruktansvärt klok och inspirerande blogg. Jag har följt dig troget sedan första dagen du klev in i BB huset, fram tills nu. Du är en otroligt tuff och framåt driven tjej, som visat att även vi som är uppväxta i små “hålor” kan ta sig vart vi vill bara modet finns där. Fortsätt med det du gör, är så roligt att att se dig brinna så mycket för skönhet. Rock n roll kör hårt Annica.

  Nu har jag en liten fråga då angående skönhet, jag får tyvärr jätte lätt finnar trots daglig tvätt och rengöring, har använt en produkt från NIVA att rengöra ansiktet med morgon och kväll. Jag har skrubbat, och smörjt men ändå har jag porer och finnar titt som tätt, vad för produkter kan jag använda?

  Glad för svar 🙂

  Reply
 • Det här är jättesvårt att svara på då jag inte kan se vad du har får hudtyp. Jag skulle rekommendera dig att bara gå in i en salong och fråga en hudterapeut om hjälp, fråga vad du har för hudtyp och vad du ska använda. kramar

  Reply
 • Härligt med morgon promenad:)

  Reply
 • vad heter appen du använder för att se hur långt man går osv? 😀

  Reply
 • Runkeeper 🙂

  Reply
 • I’m commenting to let you know what a hlpeful encounter my friend’s child gained visiting yuor web blog. She came to find some issues, with the inclusion of what it is like to possess a very effective giving mindset to get many more very easily gain knowledge of selected complex things. You truly exceeded our desires. Many thanks for churning out such precious, trustworthy, informative and even unique guidance on that topic to Ethel.

  Reply