Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:02 | April 21, 2014

OPI Neon

DSC_0116-001“OPI har tagit fram en kollektion med 6 NEON nyanser, samt ett nytt basecoat som får nyanserna att “poppa”. Matcha din sommaroutfit och låt dina naglar lysa!”


Desktop1
Medan älsko kollar Bajenmatchen har jag suttit och gjort fler filmer och lackat naglarna. Tänk att nu får jag ihop en film på max 10 minuter men det var svårt i början. Tycker synd om min lilla dator som fick stå ut med så mycket fula ord och slag så jag tänkte låta den få vila ikväll. 🙂

Jag har lackat naglarna med en av färgerna från OPIs nya sommarkollention, gjorde även en liten vit blomma på ringfingernageln med mitt dottingverktyg. Dock är jag inte för så mycket neonfärger, det passar mer till full moon partys. 😉

Lackerna kommer i mitten av maj och kostar 150kr.


9 kommentarer9 kommentarer om “OPI Neon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dom finns väl redan i affärer ? Såg dom på kicks

  Reply
 • skriver:Hej, jag laddade upp min bild i 1000 och satt in den som bagunkrd men jag vill ha sc3a5 hela bilden blir hela bagunkrden. Inte som det c3a4r nu, att bilden typ repeats i bagunkrden. HJc384LP

  Reply
 • loooove the polish !!

  Reply
 • Hej Annica! Tänkte bara skicka en hälsning till dig och tacka för en superbra blogg. Tycker liven är superkul att titta på. Du har sån fin och trevlig personlighet. Kram på dig / Anna

  Reply
 • läckert!! Välkommen till loppis på Nackastrandsmässan nästa helg eller bakluckeloppis vid älvsjömässan 🙂 mvh http://www.kramaenloppis.se

  Reply
 • Heej Annica! Jag ska snart börja sminka mig, men vet inte riktigt vart jag ska börja, jag menar vilka produkter jag ska använda mig för att få en fin hy och bas! Ska jag ta bb cream/ cc cream istället för foundation? Ska det vara flytande eller i pulver? Vad är skillnaden mellan dem? Ska skulle vara tacksam om du svarade, behöver verkligen din hjälp!! Älskar bloggen förresten 🙂

  Reply
 • Thanks man great website plus some great ctnoent articles, keep up the actual greatI had been surfing search engines and I saw your site which is very interesting, keep it up! I simply added this blog site in order to my google readers, excellent things. I Cannot obtain sufficient!

  Reply
 • Vad fina!

  Reply
 • Såå snygga!

  Reply