Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:39 | April 21, 2014

Spraytan efter 10 dagar

finland1

God morgon!

Mitt alarm har inte vart på de senaste dagarna så jag vaknade nu men det ska det bli ändring på.

Nu är det så att förra veckan så var det slappvecka. Det blev något glas alkohol, ingen träning, massa godis och onyttiga saker men nu är det annat. Idag kommer dagen att startas med en pw på tom mage och sötsaker blir endast en dag i veckan och träningen kommer igång. Nu är det beachbody som gäller och vädret är underbart så jag ska ta med älsko på en solig morgonpromenad för att förbränna och få färg. 😉

Jag tänkte även visa er hur vår spraytan suttit. Jag har vart noga med att smörja in mig hela tiden för att hålla färgen jämn medan Amarelloo struntat i bodylotion. Hans kropp ser lite sprickig ut medan jag fortfarande har en jämn färg. 🙂

PS. Idag har jag namnsdag! 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Spraytan efter 10 dagar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här