Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:37 | April 20, 2014

Trenchcoat

aDSC_0080 Desktop-001 DSC_0083

God morgon!

Idag är det söndag och den här söndagen kommer kännas lite konstigt eftersom idag kommer vi att börja packa oss ur lägenheten. Ja vi flyttar ju nästa söndag och jag hatar att stressa så vi börjar redan nu med de saker vi inte använder så ofta så att vi är klar på söndag att bara packa in oss i den nya lägenheten. 🙂

Igår togs dessa bilder vid kungsan, det var så fint väder och varmt var det så jag kunde gå med en topp under min blottarrock (Marcelos ord). Jag är inte någon modeguru men jag älskar att se andra inspirera med sin stil. Dock är jag för bekväm att tänka på vad jag ska ha på mig, jag är mer en topp och jeanstjej med en blottarrock. 😀

KÖP PRODUKTER:
140223-7849_1hmprod  10_06_29sweden-denim-3b-slim-01NI112B02V-002@1Skärmavbild 2014-04-19 kl. 21.58.33


16 kommentarer16 kommentarer om “Trenchcoat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Är jeansen samma märke som finns på Smillas/Zmillas i Östersund?

  Reply
 • ja 😀

  Reply
 • Dom jeansen är så snygga 🙂

  Reply
 • Blir det live i kväll ?

  Reply
 • Skriv gärna om det blir eller inte

  Reply
 • Vilken storlek har du på Trenchcoaten?

  Reply
 • xs

  Reply
 • Bloggarna skulle behöva live ikväll gått lite tungt, det har år ju påsk
  det är kanske därför!

  Reply
 • Det är påsk och igår var det fint väder.Även bloggare måste få vara lediga ibland

  Reply
 • Det är klart att dom ska vara lediga, för mig får bloggare vara lediga hur mycke dom vill,
  vil bara att det ska gå bra för A o M!

  Reply
 • Vart tog du vägen?

  Reply
 • Vad du tjatar…de packar och tar ledigt från bloggen lite. Gå ut i det vackra vädret med dig 🙂

  Reply
 • Låt hon fråga, vi bryr oss inte!

  Reply
 • Hej Annica. Älskar din outfit, så fint!
  Ser att du har på dig ett par Nike air force mid 1 och jag har nu i några veckor tänkt att köpa ett par men vet inte riktigt om jag ska köpa mid1 eller om jag ska ta dom låga nike air forcen. Så jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig att välja vilken av dom jag ska ta och köpa för jag gillar verkligen båda två.

  Reply
 • Jag gillar verkligen din trenchcoat, det är alltså HM som man kan klicka hem nedan? Har du någonsin någon bloppis?

  Reply