Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | April 20, 2014

Playsuite

dmretro-logoDocumentsCollageLullaby och Mysteria playsuite finns på dmretro.se.

Vi håller fortfarande på att packa och faktiskt är det ganska roligt. Det tar nog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta och jag är glad att vi skaffade oss flyttkartonger. Nu på måndag ska jag kolla med flyttfirman också om dom arbetar på söndagar så att vi får med oss allt i ett lass, vi bor ju rätt så litet och har inte så jättemycker saker egentligen så ett lass bör räcka. 🙂

Solen har vart framme hela dagen och det har vart sommarvärme, trist dock att tiden gick åt packning annars hade jag suttit i solen med en glass eller något. Jag var på stan igår och laddade upp med lite sommarplagg, bland annat härliga shorts. Något som jag dock använt alldeled för lite är byxdressar men det kommer jag att ändra på för det har jag också laddat upp med. 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Playsuite”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gillar tyvärr inte sådant “hål” som på första men annars jättefina

  Reply
 • Visst vet du att i morgon är det annandag påsk??

  Reply
 • Det är helgdag imorgon måndag. Annandag påsk så du får vänta till tisdag.

  Reply
 • Fina klänningar !

  Vad roligt att få flytta, jag älskar att flytta, att packa och få komma till ett nytt ställe att skapa minnen på. Hoppas allt går bra.

  Reply
 • Hej! En viktig fråga ang. DMretro, det är flera saker som är slut i lager. Kommer de in igen? isf när? Finns så mycket jag tänkte beställa, men mycket av det jag vill ha är slut 🙁

  Reply
 • Sök på Ebay istället! Då kan plaggen finnas för minde än halva priser av vad han tar:)

  Reply
 • Någon som vet hur dem är i storlekarna om man har M i vanliga fall? Det står nämligen “xs-m” i storlek.
  Kram

  Reply