Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:44 | April 20, 2014

Packar och torkar

DSC_0077 DSC_0079Igår i Kungsträdgården.

Vilken lång söndag men vi har fått mycket gjort. Förrådet är typ klart, det är bara att lasta upp allt därifrån nu på söndag. Vi har packat massor av glas, torkat ur de tomma skåpen och ska fortsätta sent ikväll så att vi kan ta det lugnt i veckan. 🙂

Jag kan inte sitta vid datorn länge till för jag ser hur älsko kastar kalla blickar mot mig medan han lägger papper runt glasen. Jag får i alla fall önska er en bra söndagkväll! Pussar!


7 kommentarer7 kommentarer om “Packar och torkar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra kväll 🙂

  Reply
 • Tror det blir live någon kcäll i veckan!

  Reply
 • Duktiga ni är , hoppas du har en fin kväll 😀

  Reply
 • Vad otroligt fint det ser ut i vårt fina kungsan. =)

  Reply
 • Hej Annica!
  För det första vill jag säga att din blogg är otroligt bra och du som person är en stor förebild. Jag har nu märkt att mitt hårbotten kliar då och då men framförallt luktar illa. Jag brukar tvätta håret en gång i veckan eftersom jag vet hur dåligt det är för håret. Jag kan tvätta håret och därefter massera mitt hårbotten och känna lukten på mina händer. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra och jag vill inte gå runt och lukta äckligt i hårbotten. Kan du snälla hjälpa mig? Kram<3

  Reply
 • Älskar din blogg!

  Reply
 • HEJ ! jag har en fråga ang hår. det är så att jag är bruett och nu när solen kikar fram så lyser mitt hår verkligen rött.. jag hatar det. Finns det något jag kan göra så att jag får bort dem röda tonerna. ??

  /emelie

  Reply