Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:07 | April 20, 2014

Honeycomb

DSC_0060DSC_0076Desktop1DSC_0066DSC_0074DSC_0072
Alltså när det är sådant här fint väder får man ångest av att sitta inne och packa, gårdagen var perfekt! Vi satt på Honeycomb på Hötorget och njöt av froyo och det var så himla gott! Det var så stort där också då dom hade slagit ihop Honeycomb med Sweet story och det kändes så himla rent, fräsch och väldigt bra!

Det är väldigt synd att det ligger i tunnelbanan för hade det legat på ett annat ställe ovanför mark hade garanterat många fler gått dit och suttit på deras uteservering, om dom nu hade haft det. Men jag rekommenderar verkligen alla som gillar glass men vill ha ett nyttigare alternativ att testa frozen yoghurt. Det är inget som är onyttigt i yoghurten, jordgubbssmaken tex är gjord på jordgubbar. Det är toppingen som är onyttig men där kan man välja de nyttigare alternativen som tex frukt och nötter. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Honeycomb”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här