Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:53 | April 20, 2014

Facial treatment

DesktopDSC_0093Desktop1Maybeauty.se

Imorse när jag vaknade så kände jag för att pyssla om mig själv lite extra så jag tvättade rent mitt ansikte, la lite ansiktsmask och slappade framför Nyhetsmorgon. Den här ansiktsmasken hjälper till att ta bort döda hudceller och även oljan om man har fet hud. Jag är ganska torr i huden men den hjälper ändå till att huden känns fräsch! Söndagar är en perfekt dag att verkligen ta vara på sig själv men det som jag också ska hinna med är ju att packa. Vi flyttar om en vecka så eftermiddagen kommer nu att gå åt att packa.

Jag hade även Nicky här nyss, hon skulle på intervju och ville att jag sminkade henne och såklart ställde jag upp. Hon är så söt och snäll och jag tycker bara att det är kul att hjälpa till! 🙂

Ni har 30% rabatt på ansiktsmasken om ni uppger annica30 i kassan. Ha en fin dag! 🙂


KÖP PRODUKT:

maymask


1 kommentarerEn kommentar om “Facial treatment”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica!
    Kan du tipsa om en grym ansiktspeeling för torr hud? 🙂

    Reply