Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:03 | April 19, 2014

Yves Rocher Express Eye Makeup Remover

DSC_0070DSC_0071

Vi springer runt på stan och letar flyttkartonger, vi flyttar ju nästa söndag och det är med blandade känslor eftersom jag tycker att det är superjobbigt att flytta men lägenheten är jättefin sekelskiftslägenhet och jag älskar högt i tak. Men det vi strävar efter är att köpa egen innan året är slut, det skulle kännas så tryggt att ha egen lägenhet där ingen kan bestämma när man ska flytta ut.

Sedan hade jag tänkt att utnyttja mitt presentkort på Cubus som jag vann igår på Let´s dance, jag hade taggat en instagrambild som gjorde att jag vann 1000kr där som jag ska lägga på en vit längre kavaj om jag hittar en sådan plus att jag fick en 25% rabattkupong i goodiebagen så det ska jag också utnyttja.

Eftersom jag fått så bra rabatt tänkte jag ge er 20% rabatt på Yves Rocher produkter. Jag har testat dom nu ett tag och mina tre favvisar är makeupremovern, BUSen och ultra volume mascaran. Uppge ANNICAENGLUND i kassan så dras rabatten av. Detta gäller tom 30/4. 😉


KÖP PRODUKT:

60753


3 kommentarer3 kommentarer om “Yves Rocher Express Eye Makeup Remover”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Brukar fråga på ica eller andra livsmedels affärer, dom har bra banan kartonger
  och lätta att bära, mycke kläder kan man ju ta i svarta säckar, eller åk ut till Ikea
  och köp, dom är billiga!

  Reply
 • Rusta och Ö&B har ju. De är lätta att efter flytt vika ihop och spara.

  Reply
 • Hur stor är lägenheten ni ska flytta till?

  Reply