Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:17 | April 19, 2014

Påskafton

DSC_0089 DSC_0090Enkel efterrätt som jag gjorde. Smält 200g vit choklad och gegga ihop den med 2,5dl crème fraîche. Lägg till lite frukt och servera kall! 🙂

Jag och Marcelo har Marcelos pappa här på besök och vi har precis ätit lite middag och nu sitter vi med efterrätten och kollar fotboll. Det är väldigt trevligt att ha honom här för det är inte så ofta vi träffas numera. Vi har så fullt upp hela tiden och jag har ju haft min utbildning som jag dagligen vart på och helgerna har gått till event, resor mm.

Men nu såhär på påskafton så får vi rå om varandra och ha det trevligt och det gillar jag. Det är så kul att se Marcelo umgås med sin pappa också för dom är så lika varandra, båda är så himla snälla och fina människor och jag är så glad att jag få ha dom i min familj!


5 kommentarer5 kommentarer om “Påskafton”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här