Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | April 19, 2014

Om otrohet

Desktop Desktop1-001Här kan ni se avsnittet.

Förra tisdagen var jag och spelade in ett avsnitt av Wellness TV som visas på Aftonbladet TV och då pratade vi om otrohet. För er som följt mig sedan BB vet att jag har blivit bedragen men även att jag själv bedraget mitt ex, dock skulle vi inte prata om det då det skulle ta för mycket TV-tid men jag är medveten om att jag själv gjort fel.

Det vi ville få fram i det här avsnittet är att man faktiskt kan gå vidare efter en otrohet bara man vill och bestämmer sig för att kämpa i ett förhållande. Inget förhållande är felfritt och det är mänskligt att göra fel.

Jag och Marcelo älskar varandra och vi har lagt all skit bakom oss och siktar bara framåt, vi har alltid så roligt tillsammans och jag litar på honom till 110%. Förut tyckte jag att det var jobbigt att han gick ut och festade eftersom jag inte riktigt visste vart jag hade honom men idag skulle jag aldrig tveka! Jag älskar Marcelo så himla mycket och till alla er som blivit bedragna, det går att gå vidare och bli lycklig igen! 🙂


25 kommentarer25 kommentarer om “Om otrohet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du och marcelo är BÄST

  Reply
 • Vad söt du är!

  Reply
 • http://linnealinita.myshowroom.se/2014/04/18/svar-pa-tal-om-traning-mat-regler/

  Reply
 • Hur kan något vara mer än 100%?

  Reply
 • Tror hon syftar på att hon verkligen verkligen kan lita på honom och inte tvekar på något sätt alls

  Reply
 • Precis som Lina säger. 🙂

  Reply
 • Jag har nyss börjat läsa din blogg och jag vill bara säga att du är så otroligt vacker och din personlighet är helt underbar. Du inspirerar mig till 1000 och har fått mig att börja tro på kärleken igen! TACK 🙂

  Reply
 • Gud vad roligt att höra Linn! Jag är inte perfekt, det är ingen människa men jag är glad att jag kan inspirera folk! 🙂

  Reply
 • Vart tog du vägen ?

  Reply
 • Jag har vart i stan och njutit av vädret. 🙂

  Reply
 • Du va så mycket finare innan du klippte den dör luggen! Du passar verkligen inte i den. Ser ut som en tung peruk. Väldigt tantigt

  Reply
 • Där har hon väl inte klippt sig? Den 10/ 4 var hon på inspelning med Ab och den 15/4 klippte hon sig.

  Reply
 • Sofia jag hade inte klippt mig där än men det jag förstår vad du menar eftersom jag själv kände mig inte bekväm med att dom fixade mitt hår, trivs bättre att fixa mig själv 😀

  Reply
 • Hej, jag har en fråga! Ofta efter att jag lagt på maskara på mina fransar brukar maskaran falla ner under ögonen efter några timmar, det blir som små svarta prickar ungefär. Beror detta på maskaran jag använder (maybelline colossal volym express mascara) eller på något annat? Det är inte så att jag brukar gnugga mig i ögonen eller liknande utan maskaran brukar bara lägga sig där. Har du något tips på hur jag kan undvika detta? Tack!

  Reply
 • det var ju du som gick in i huset och var otrogen, du hade pojkvän när du gick in!!!!!!!

  Reply
 • Det hade hon inte alls

  Reply
 • Jo det hade hon !

  Reply
 • Det behövs inte tjafsas om, det står här uppe i inlägget. Att hon oxå gjorde fel.

  Reply
 • Jag vet att jag också gjorde fel men dom ville inte att jag skulle blanda in mitt ex eftersom det skulle bli för komplicerat och ta för lång tid att förklara och den tiden fanns inte.

 • Har du aldrig tyckt att hans otrohet har varit jobbig och tänkt på honom och henne och det dom gjorde? Skulle behöva tips iså fall tanken på va min kille som har gjort en liknande grej har gjort fuckar up min skalle totalt jag är jättesvartsjuk och kan inte glömma det så då tror jag inte att vi kan bli lyckliga igen trots att han kämpar. Känner mig så himla sviken över att han kunde göra så mot mig. Ältar och ältar. Hur ska jag glömma och när var hur ska jag veta att jag kan lita på honom igen? Kram

  Reply
 • Jag undrar också, hur du kan med att sitta där och vara ett offer efter den skadan du gjorde mot din DÅVARANDE pojkvän under flera år? Det du gjorde är ju helt fruktansvärt! Var eller är du medveten om vad du gjorde och har gjort? Jag undrar verkligen av nyfikenhet på dina vägnar. Svara gärna. Kram

  Reply
 • Hej Janica!
  Jag var tillsammans med mitt ex i många år. Under den tiden bedrog han med fler gånger än man kan räkna på en hand. Men jag var ung och visste egentligen inte hur jag skulle göra eller vad jag skulle ta mig till, jag skämdes också att berätta för andra vad jag var med om. BB var en möjlighet för mig att bara ha det kul och fokusera på mig, sedan träffade jag Marcelo och jag kunde inte hålla tillbaka mina känslor och jag kunde heller inte sätta mig framför en kamera och göra slut med min dåvarande pojkvän. Och sen hade jag och mitt ex kommit överens om att vi inte skulle säga att jag hade pojkvän så situationen var konstig men jag visste inte hur jag skulle kunna gjort det annorlunda.

  Hoppas att du är nöjd med svaret.

  Reply
 • vadå bestämt att du inte skulle säga att du har pojkvän? du har ju tidigare sagt att du gick in i huset utan att han visste det så hur skulle ni ha kunnat komma överens om det?

  Reply
 • Han visste visst att jag skulle in i huset men vi skulle inte säga att jag hade pojkvän för då kanske inte jag skulle få vara med.

  Reply
 • Tusen tack att du tog dig tid att skriva ett svar. Du resonerar klokt och är trovärdig. Du borde göra ett inlägg om detta, för att du ska få lite rättfärdighet på något sätt. Kör på! Du är grym! Kramar

  Reply