Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:04 | April 18, 2014

Storm på havet

DSC_0210 DSC_0211 DSC_0216DSC_0213

Älskar frukosten på kryssningar!

Igår kväll så var inte vi upp så länge på båten, vi spelade upp alla kontanter vi hade, handlade lite i taxfreen och det var här anledningen till att vi skulle lägga oss tidigt kom. Helt plötsligt börjar allt gunga otroligt mycket, jag tyckte att det var lite läskigt roligt i början men inte sen när det började dåna och smälla i båten. Allt började skallra och några flaskor for på golvet och jag sprang till Marcelo och började nästan gråta för jag blev så rädd. Det var jätteläskigt, man kände verkligen då att skulle båten på något sätt vicka då är det tack och adjö.

Vi gick till hytten för att kolla film och när jag tvättat ansiktet och skulle ut från toaletten gungade det så himla mycket att jag flög ut till sängen. Jag la mig och väntade på att Marcelo skulle bli klar och jag såg hur våra jackor åkte långt ut från väggen och hörde hur Marcelo for in i väggen i badrummet. Det var så läskigt. Jag vaknade flera gånger under natten av att jag trodde att båten hade vickat och att vi var under vatten så jag grät och kramade om Marcelo och tänkte hela tiden att vore detta sant så är jag glad att jag i alla fall är med honom.

Så det kommer nog dröja ett tag innan jag åker båt igen och när jag väl ska det kommer jag kolla väderprognosen!


5 kommentarer5 kommentarer om “Storm på havet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fy vad otäckt men skönt att inget hände och att allt gick bra 🙂

  Reply
 • Inget allvarligt hände *

  Reply
 • Otäckt 🙁 stormat så ett par ggr jag åkt. Värst när jag åkte till Estland då man lättade från dansgolvet :/

  Reply
 • Har också åkt när det stormat och det var otäckt.Man kunde inte gå utan flög mellan vägarna.

  Reply
 • Hur har du gjort lockarna på bilden? Super super fina!!

  Reply