Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | April 18, 2014

Skuggan lägger sig i ögongloben

DesktopDesktop1Desktop2-002
Hej Annica!

Först ville jag bara säga att jag älskar verkligen din blogg den är så inspirerande. Jag är inne på din blogg varje dag minst en gång per dag. Till min fråga nu jag tror att jag har oljiga ögonlock men jag är inte helt hundra på det, hur kan man kolla om man har oljiga ögonlock? Sen har jag en till fråga när jag lägger ögonskugga i globen så ser det bra ut i början men sen efter några timmar så blir det som ett streck i globen. Alltså ögonskuggan har korvat ihop sig och det ser jätte fult ut.
Kramar Ebba

Svar: Hej Ebba! 🙂
När man lägger skugga på ögonlocken är det viktigt att locken är “torra” eller har en primer. När jag själv lägger skugga på mig eller någon annan är jag noga att först gå in med en fetbas eller foundation, tar bort det som hamnar i vecken och sedan pudrar jag med ett fixerande puder. På så sätt blir din ögonskugga mycket jämnare när du applicerar den samt att den sitter bättre och hamnar inte i några veck. Kolla mina bilder ovan. 🙂

Börja med att gå in med foundation, sträck huden och torka “överflöd” som ligger i väck väldigt försiktigt. Sedan pudrar du runt om ögonen samtidigt som du håller huden sträckt. Sedan borstar du bara med en gles borste runt om så att det inte ligger för mycket puder runt ögonen när du ska lägga ögonskugga. 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här