Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:46 | April 11, 2014

Diplomerad Makeup artist

DSC_0054-001 DSC_0055-001
Åh kära läsare, jag klarade det! Jag kan från och med nu kalla mig för Professionellt diplomerad Makeupartist och även Diplomerad Fransförlängare, jag är så glad! Tänk att när jag satt min fot för första gången på Makeupstudion och träffade Birgitta som är ägaren kände bara fasen det här är något jag verkligen vill och jag fick sådant rus i kroppen. Hon var väldigt klar och tydlig med vad det var man gav sig in på och jag blev ännu mer peppad på att köra igång och nu 12 veckor senare klarade jag mig så mycket bättre än jag trott.

Jag satt upp målet att bli Professionellt diplomerad och gjorde allt som skulle göras för att klara detta, ställde krav på mig själv och pushade mig till max och det har nu givit resultat och jag är så fruktansvärt glad! Det här är verkligen något som jag är så glad över att jag gjorde, att jag gick den här utbildningen för att den är så himla bra. Jag rekommenderar den alla gånger och tusen gånger till till alla er som vill utbilda er till Makeup artister och den här skolan är även SEYF godkänd och det är ett stort plus!

Nu ska jag packa det sista innan jag och älsko hoppar på tåget mot Göteborg. Ses vi imorgon på Panosvisningen?

Kramar


34 kommentarer34 kommentarer om “Diplomerad Makeup artist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Marcelo verkar ju ha skött mycket hemma, han är ju en underbar och snäll pojkvän!

  Reply
 • hello to you before? i don’t think so. but i keep mninaeg to. your last visit to Lilli’s blog has reminded me to. your blog posts are always like eating a really good open sandwich. healthy toppings piled high on dark crusty bread, tangy pickle, sweet mayo. i love your rare blog honesty and lush visual details. this post is a really special one for me – as a mother of a daughter myself it is so nice to hear your words of love and respect for your mama – and to see perhaps where you have inherited your magic from.

  Reply
 • Glömde säga GRATTIS!

  Reply
 • Grattis vad duktigt du varit 🙂 trevlig resa till Göteborg 🙂

  Reply
 • Grattis <3

  Reply
 • Gud vad kul för dig! Grattis!

  Reply
 • Grattis annica! Du klarade det med bravur! du är så duktig! Fira nu ordentligt! Kram kram kram

  Reply
 • Grattis! 🙂 tyckte du va jätte duktig. Lycka till nu med allt 🙂 Kramar

  Reply
 • Stort grattis! bra jobbat.

  Reply
 • Hur många var det som inte klarade sig ?????
  Jag antar att alla klarade sig.

  Reply
 • Grattis grymt jobbat! Vi kanske ses i Göteborg 🙂

  Reply
 • Grattis! Kanske svänger förbi och säger hej till dig och Marcelo, haha lär ju vara jag och alla småkidz 😀

  Reply
 • Grattis, du är grym!
  Ha en trevlig helg i Göteborg! 🙂

  Reply
 • Vilken linje gick du på i gymnasiet?

  Reply
 • Grattis!
  Gillar din blogg. Du skriver bra, varierat och känns som en snäll och mogen tjej. Det enda negativa är att du nästan postar fööööör många inlägg om dagen, det är svårt att hinna med ☺️

  Reply
 • Trots allt,Grattis till din examen.

  Reply
 • graaaatiiis tjejen fan vad du är värd det, fasen vad du är tokvärd det, så du kämpat. =)
  Duktigt.

  Reply
 • Fattas bara att man inte kämpar och klarar kursen när man har betalat så mycket för att gå där!! Tror ingen lägger ut pengar på en så dyr kurs om man inte har intresset = förutsättningarna att klara kursen 🙂

  Reply
 • Gratttiis! Känns som att 12 veckor är så himla lite & känns verkligen som att du började utbildningen igår, hinner man lära sig allt man behöver kunnaa?

  Reply
 • Ett stort stort GRATTIS!! Det är du fasen värd.

  Reply
 • Ett jättestort grattis. Måste kännas skönt att äntligen ha det på papper, strongt gjort av dig.
  Ha en fortsatt skön kväll. 🙂

  Reply
 • Grattis:) Du är duktig. Ha en kul helg i Göteborg

  Reply
 • Grattis!! 🙂 visst är det kul när man får något på papper, på riktigt! Jag brukar kolla igenom mina diplom ibland och känna mig riktigt stolt – däribland också make-up artist! 🙂

  Reply
 • Grattis annica o lycka till med allt här i livet

  Reply
 • Woho! Stort grattis och stort lycka till :))

  Reply
 • Guuu va kul o STORT GRATTIS 😛

  Reply
 • Så glad för din skull , jättestort grattis till dig 🙂

  Reply
 • Grattis!
  Misstänker dock att de flesta hade som avsikt att bli “diplomerade”, eller?!

  D

  Reply
 • susanna skriver:Hej!Har du ne5got tips om hur man fe5r bort celluiter? Bra kost och tre4ning? Och hur fe5r man f6kad blodcirkulation i le5ren? Har hf6rt att det kan hje4lpa lite.

  Reply
 • Grattis!! Bra jobbat

  Reply
 • jasmin, hello&so nice you dropped by. what an ainmzag compliment! i feel extremely flattered, almost to the point of blushing. i love good sandwiches…especially the dark and crusty ones..your daughter is also dancing it seems? i will orientate myself some more over at your place.

  Reply
 • Tänkte se en gammal livesändning från M blogg men alla är ju lika som sista,
  jag skriver till dig jag vet inte om han läser kommentarerna så ofta!

  Reply
 • Grattis 🙂

  Reply
 • I need tak kurses for makeup

  Reply