Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:12 | April 9, 2014

Oldie but goldie

DSC_0018 DSC_0019
Dags att springa till träningen, måste bara säga att idag var en av de roligaste dagarna när det kommer till sminkningen på Makeupstudion. Berättar mer efter träningen men här har ni bilder på en av mina sminkningar. 😉


5 kommentarer5 kommentarer om “Oldie but goldie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygg sminkning 🙂

  Reply
 • Haha ! Undrar om du ska göra någon mer näs operation för den ser fortfarande rätt sne ut? Eller tar det ett tag innan det lägger sig

  Reply
 • Måste man se trist och sur ut för att man är gammal?

  Reply
 • Hej Annica!
  Det här har ingenting med inlägget att göra men varför har du blivit så mallig? Typ bitchig. Ärligt talat jag började läsa din blogg ganska direkt när du kom ut ur bb huset och då var du en liten gullig tjej som kom med sjukt bra tips och var bara helt underbar i din personlighet men nu har du blivit så sjukt mallig!! Du tror typ att du är största bäst och vackrast!! Därför läser jag inte alls din blogg lika ofta längre, även fast jag vill för ibland kommer det in bra tips! Vad är anledningen till denna förändring??
  Mvh en föredetta trogen läsare!

  Reply
 • Oj vilket he4ndelserikt e5r du har haft!Lika kul som vgalint att kika in.Men du det le4r nog tyve4rr inte bli se5 mycket skide5kning pe5 Kullen i e5r!? Du fe5r uppte4cka Alperna iste4llet!En ve5rresa kanske. Ff6rmiddagen i pisten och efter middagen tre4dge5rds besf6k ner mot Medelhavet?Sje4lv ser jag fram mot en tidig ve5r i tre4dge5rden efter “sve4ngen i Wengen” om ne5gra veckor. Kika pe5 e5rets “Lauterbrunrennen”, stf6rtloppet fre5n Wengen till helgen se5 blir du nog sugen!Ha det gott!

  Reply