Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:31 | April 8, 2014

Sår, blod och skotthål

Desktop Desktop1-001 DSC_0097
Åh vad den här dagen har vart bra hittills förutom att det regnar något hemskt. Vi startade dagen med B&J, sedan gick jag till Makeupstudion för att göra min Marilynsminkning och satte MVG, yeii! Sedan fick jag sms av min modell som fick åka till sjukhuset i fredags att hon mådde bra nu och det var så skönt att höra! Efter det fick vi leka med vax, latex och massa blod på lektionen så jag gick loss på Edina och gjorde mina första sår ever. Det var så roligt och imorgon ska vi göra fulmodelering, alltså göra oss riktigt fula och det passar ju mig, det ser jag fram emot. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Sår, blod och skotthål”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag tittade på ditt klipp om din morgonrutin, du sa att du aldrig stoppar ner fingrarna i burken med md-formulations, jag använder den och jag har gjort det… är den förstörd nu då? :/ sen undrar jag hur man vet om man har känslig hy? jag köpte md-formulations för känslig hy men jag vet inte om jag köpt rätt… tacksam för svar! / bara jag

  Reply
 • Nej stoppar inte ner dom igen bara, använd upp den du har men gör inte om det. 😉
  En känslig hy reagerar väldigt ofta på saker som temperaturskillnader, om man äter starka saker, dricker alkohol, blir röd när man pillar på huden och liknande.

  Reply
 • det där är en riktigt cool målning. sånt brukade vi alltid göra till halloween haha

  Reply
 • Bra jobbat 🙂

  Reply
 • vad kul att ni gillar det, tack!

  Reply
 • Hej Annica jag har undrat länge nu hur man för sådär så att det ser ut som att läppen är sprucken? Tacksam för svar. Vill bara säga att jag älskar din blogg också.

  Reply