Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | April 6, 2014

Plugga inför makeupteori

DSC_0641Desktop-001
Imorgon har vi teoriprov på Makeupstudion, det kommer att vara ca fyra timmar långt och jag är lite smått nervös men ändå känner jag mig lugn. Det känns som att det kommer att gå bra för att när jag sminkar så vet jag var jag gör och varför och det är ju det som är viktigast!

Sen om det kommer massa frågor om hur olika reklamfilmsteam ser ut, ja då kommer det bli lite svårare för det har jag inte så stor koll på men det är ju därför jag kommer att sitta och plugga på eftermiddagen.

Snart ska jag och älsko och bruncha på Andalucia, jag har vart på Klinik estetik på min benbehandling för att tajta till dom lite extra. Visste ni att mina ben har tappat fem cm totalt!? Det gör stor skillnad på mina ben och jag kommer att fortsätta med behandlingen till jag känner att jag är nöjd med dom! 🙂

Live på marcelos.se kl 20:00


9 kommentarer9 kommentarer om “Plugga inför makeupteori”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här