Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | April 4, 2014

Vakker

DSC_0580Desktop Desktop1DSC_0581
Det här kära läsare är något som jag älskar så himla mycket, böcker om skönhet! Jag har vart på jakt efter en bok där det står mycket om hudvård och makeup och hudvårdboken har jag men nu har jag också den bästa makeupboken ever på över 300 sidor och som även innehåller lite hudvård.

Det som är nackdelen är att den här boken är på norska men det fanns ju ingen komplett bok på svenska som tyckte verkade bra och sedan fattar jag ändå vad som står när jag läser hela meningar. Boken beställde jag från imageakademiet.no och den kostar 499kr men är man intresserad så är inga pengar alls!

Idag är det sista proven på Makeupstudion och det vi ska göra idag är en Marilyn Monroesminkning samt brudmakeup. Det känns lite nervöst eftersom vi kommer att ha en annan lärare idag och man vet liksom inte hur hon kommer att bedöma det man gör, jag håller mina tummar och ger allt jag har kvar idag för att få lika bra betyg som dagarna innan! 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Vakker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det kommer gå så bra, du är duktig. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa.

  Reply
 • Nej jag hoppas också att det går bra! 😀

  Reply
 • Ett tips är Urban outfiters, där finns det massor av skönhet och mode böcker för ca 100-200 jr, riktigt fina och lyxiga! 🙂

  Reply
 • Tack! 😀

  Reply
 • Lycka till !

  Reply
 • Tack så mycket!

  Reply
 • Snälla kan du tipsa om någon bra ögonkräm för torrhet, mörka påsar/ringar runt ögonen?
  Det är ju en jungel av massa olika produkter och jag känner mig helt förvirrad och är i behov av hjälp!

  Reply