Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:21 | April 3, 2014

And she does it again

Desktop1-001DSC_0569DesktopDSC_0572
Åh ja ja ja idag gjorde jag det igen. Jag klarade båda proven vilket vad färgfoto och sedan kvällsmakeup. Men det blev samma resultat som igår VG+ och MVG. Det som drog ner mitt betyg på sminket inför färgfoto var att rougen kom lite för högt upp men det tog jag igen när jag gjorde kvällsmakeupen och det gjorde att jag fick MVG.

Det känns väldigt bra trots att jag mer nervös idag än igår men shit vad man märker att man utvecklats. I början sög man jämfört med nu och det är så kul att se att man verkligen kan behärska makeupen som man aldrig trodde att man skulle kunna göra.

Jag är supernöjd och glad och ännu gladare blev jag när jag kom hem och såg att min paket kommit hem från The Jewelry. Jag kommer i samarbete med dom ge er en härlig sak inom kort, så håll utkik! 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “And she does it again”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Älskar din blogg! Jag måste säga grattis till betygen!
  Men jag har en fråga, är smyckena som du beställde i äkta silver?❤️
  Kram!! 🙂

  Reply
 • Åh vad kul!! Du är så grym som klarar detta så bra:-) Massa grattis till de fina betygen, det är du absolut värd!!

  Reply
 • Vad grymt duktig du är 🙂

  Reply
 • Du är grym 🙂 Så kul att det går bra för sig 🙂

  Reply
 • Kan du inte skriva något inlägg angånde studentbalen? Kanske tips på klänningar, smink, smycken, skor, hår…

  Reply
 • Hej Annica jag tänkte bara tipsa om en jääättebra foundation från apotek hjärtas egna märke N7 foundationen är helt grym man får jättelen hud
  Kram

  Reply
 • Heej annica, när jag väl använder lösögonfransar så sitter dom aaaalltid och skaver på mig i ögat.. skitjobbigt men jag antar det har o göra med att dom är för långa och sitter för dåligt. ha även lärt mmig nu att man ska låta dom torka och bli lite klibbiga hehe.. min fråga är att när man ser på youtube osv så ser man dom har typ 100 tals med olika lösögonfransar.. men det har jaag verkligen int råd med att köpa nya hela tiden.. hur är det bästa sättet att rengöra dom efter att man har haft mascara och klister på? tack på förhand, grym blogg ^^

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag tror jag har bestämt mig, jag ska testa xtremefit!! Är så trött på halvtaskig och lam gymträning som man typ egentligen inte vill göra (i princip). Du skriver ju om att du tränar med xtremefit men kan inte du beskriva mer i detalj hur det är, vilka övningar ni kör, vad som är positiv osv. Behöver bli galet peppad så jag bokar nu!

  Kram

  Reply
 • Grymma grymma dig !! Stort grattis och bra kämpat. Du är fan asgrym tjejen. =)

  Liveyourdreams . se

  Reply
 • Vad fina smycken!! Och grattis till de bra betygen ;D alltid roligt :D!

  Reply