Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:53 | March 31, 2014

Tränar ni Xtremefit?

 

DSC_0457DSC_0458DSC_0460Snart är det dags för Xtremefit, nu jäklar kör vi! Förra veckan var jag helt slut i kroppen eftersom vi avancerat så pass mycket så det ska bli spännande att se vad Romeo kan göra denna vecka. 😀

Är det några av er läsare som kör Xtremefit? vad tycker ni om det och har ni märkt någon skillnad?


14 kommentarer14 kommentarer om “Tränar ni Xtremefit?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag började precis idag! Sjukt rolig tränings form!

  Reply
 • Önskar det fanns här i Norrland.

  Reply
 • Måste bara fråga.
  Du säger att det inte är okej att folk lägger ut bilder på dig på skvallerbloggar och skit. Har du frågat alla dessa människor du har på bild om dom vill vara med i din blogg?

  Reply
 • Herregud .,. är väl en stor skillnad !!!

  Reply
 • Varför då?

  Reply
 • Nej, hon har inte frågat någon om hon får ta bilder och lägga upp på bloggen. Och det var av en ren slump att jag var inne och såg detta nu, då min kompis frågade om jag var med på en bild. Mig gör det inget, men jag tänkte att du kanske ville ha svar på din fråga 🙂

  Reply
 • Håller med dig

  Reply
 • Håller med dig helt och hållet

  Reply
 • I min blogg få får du följa resan mot att bli frisk från psykisk ohälsa, men jag sitter inte och inte gnäller utan jag lyfter fram dom bra sakerna.
  Jag har skrivit fyra olika partier om mig och om varför jag har blivit den jag är idag.
  Läs och kommentera gärna om ni vill veta mer om mig, mediciner eller liknande. Min blogg är varm och kärleksfull trots att jag mår dåligt. All min kärlek till er. http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

  Reply
 • Jag ska börja den 14 april 😀 jag undrar bara vilken “tränings form” du valde , t.ex bootcamp girls, bootcamp rookie ? 🙂

  Reply
 • Vart tog du vägen?

  Reply
 • Hon har tränat, hem och duschat kanske käkat något umgås med killen. Säkert hunnit med något mer. Eller vad tror du?

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag är en tjej som tränar fotboll tre gånger i veckan och spela match 1-2 gånger i veckan. & därmed är på gymmet 1-2 gånger i veckan när jag hinner. Men jag är väldigt dåligt på att pusha mig själv, jag vill helst ha någon som säger åt mig vad jag ska göra. Så jag tänkte bara på om du hade kunnat lägga upp några övningar som ni gör på Xtremefits träningarna, det hade uppskattas väldigt mycket! 🙂
  Måste även säga att din blogg är grym och en väldigt stor inspiration!

  Reply
 • Hej annica. Hörde att du kör rookie nu, jag ska börja den 14 april men vet inte vilken form jag ska välja? Vilken rekomenderar du? 🙂

  Reply