Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:14 | March 31, 2014

En offentlig ursäkt!

DSC_0248 DSC_0249-001
Igår kväll bestämde jag mig för att skaffa karma! What goes around comes around sägs det ju och om jag är väldigt snäll hela tiden, hjälper andra så mycket jag kan och försöker hela tiden vara positiv så kanske så borde jag få väldigt mycket positivt tillbaka!?

Nu är det inte så att jag inte får mycket positivt för det får jag, jag har underbara läsare som stöttar mig i ur och skur och jag uppskattar varenda en av dom. Men sen finns det såklart några surpuppor som ogillar det jag gör och tyvärr måste hävda sig och då tycker jag att ni borde tänka som jag gör nu, skaffa karma! Gör som Earl i “My name is Earl” för det tänkte jag! 🙂

Jag ska hela tiden försöka att vända allt negativt till positivt och det lovade jag mig själv i årskiftet, trots att jag fått en dålig start på året så får man fokusera på det som är bra och roligt! Är det någon som tar illa upp av mina handlingar så ska jag se till att rätta till det! Så jag kan börja redan nu:

Är det någon person därute som läser min blogg som vid något tillfälle tagit illa upp av det jag skrivit och gjort, förlåt. Vad än ni reagerat på så kommentera så att jag får en chans att be om ursäkt och förklara mig så ska vi se till att lösa detta! 🙂


28 kommentarer28 kommentarer om “En offentlig ursäkt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är alltid positiv & visst får jag mycket gott tillbaks! Visa vem du är, ta tag i det du vill lösa & visa att du klarar allt. Livet går vidare ❤️

  Reply
 • Det har varit flera otrevliga inlägg som du skrivit, tycker inte man enbart kan skylla på läsarna
  och när Marcelo gör bikter så är du sur och pratar tyst så man knappt hör, då tycker jag det
  är synd om Marcelo, ta inte Marcelo för givet, var snäll mot honom, och var rädd om honom du kan inte få en
  bättre pojkvän! Var stressar du, du behöver inte göa så många inlägg många innehåller det du redan berättat
  tidigare, gör färre med intressant innehåll i stället!

  Reply
 • Du är en bloggare, och tyvärr är det så att i den här världen spektakuleras det otroligt mycket omkring kända bloggare.
  Hit och dit om allt. Även just bloggare är de mest ärliga och öppna personerna, de lägger ut alla sina åsikter och hela sitt liv öppet för alla att se, Det är starkt, grymt starkt. Jag förstår att det blir jobbigt, men du är så mycket starkare och ärligare än dom. Håll kvar vid den tanken bara.
  Du är en stor inspiration till många tjejer här ute, fortsätt och vara lika fantastisk som du är så kommer det lösa sig ska du se.
  Massa kramar till dig.

  Reply
 • Varför kommer det upp gamla komentarer? Ska det vara så ?

  Reply
 • För min del tycker jag inte du ska behöva be om ursäkt. Vi tycker olika och det ska man inte behöva ändra sig för.
  Skulle tro att några av dina läsare bara går in för att hitta fel och skriver det. Sen hänger andra på.
  Ett exempel..du kan skriva” jag tycker blått är den snyggaste färgen på kläder” Skulle gissa att du får mothugg och att det kommer kommentarer att Nehej, blått är inte snyggt det ska vara rosa.

  Reply
 • Jag tycker hon gör helt rätt, att be om ursäkt, tycker personligenr att många inlägg
  inte varit roliga, tror hon själv mår mycke bättre!

  Reply
 • Du ser, där tycker VI olika. Varför ska hon hela tiden jamsa med och skriva roliga inlägg.
  Tror ingen har det jätteroligt hela tiden, Varken på jobbet eller hemma.
  Det är därför jag följer Annicas blogg. Den är varierande.
  Och den dagen jag inte tycker om det hon skriver Då får hon veta det. 🙂

  Reply
 • Hon behöver inte jamsa med, det får vara varierade inlägg,
  men som det varit med del inlägg på slutet, det gillar jag inte personligen!

  Reply
 • Jag har nog varit “en sån där surpuppa” som du syftar på 🙂 ett par ggr då jag kommenterat på slutet men vet du jag gillar det du skriver NU.
  Jag blir så glad nu för jag har alltid tyckt om din blogg men den senaste tiden blev den inte lika rolig.
  Nu lämnar vi det.
  Ett gott råd (om du vill ha det 🙂 ) är att får du “dåliga kommentarer ” så är det bästa du kan göra att ignorera dem.
  Ignorans är det bäst vapnet mot sånt. Även om det kan vara svårt att var tyst så tror jag att du vinner på det för en del vill bara hata för hatandes skull och jag tror du slipper de till slut om du helt enkelt ignorerar dom, för det betyder att de INTE finns om du förstår hur jag menar. :)))

  Alla vill ju finnas till men om de inte får något gensvar så självdör de till slut 🙂
  Kram på dig

  Reply
 • Karma är inget man skaffar direkt…. Om man nu tror på det så betyder det resultaten av dina handlingar, så även om man beter sig som en bitch har man ändå karma, dvs. dålig karma.

  Reply
 • Du är så galet stark! Önskar jag också var det! Hoppas du får en jättefin fortsättning på dagen och skit i allt hat. Jag menar, säg en offentlig person som bara får gulliga och snälla kommentarer! Det finns ingen!
  (Måste även säga att jag kommenterade ditt inlägg som handlade om träning efter graviditet där jag ställde en fråga angående torr hy. Skulle bli tacksam om du svarade på den.
  Kram /Maja

  Reply
 • kram Annica, du är en sjukt stor förebild för mig och jag älskar dig du verkar alltid så otroligt glad och snäll.
  älskar att läsa din blogg och älskar att du har make up tips då jag själv vill bli stylist eller något liknande! 🙂
  älskar att läsa din blogg varje dag och jag hoppas att allt blir bra och att du bara försöker fokusera på de positiva!
  glöm inte bort ATG jag tycker du är hur skön som helst och tro på dig själv! kram Wilma ❤️

  Reply
 • en fråga.. vem fan i hela världen är P E R F E K T ?????
  jag kan svara direkt -ingen! alla gör sina misstag. man kan inte bli omtyckt utav allihopa, det fattar väl vem som helst…

  Reply
 • ❤️❤️

  Reply
 • För det första vill jag säga att du driver en väldigt bra blogg, det märks att du ger 100 % och då blir det också proffsigt. Sen min syn på dessa nakenbilder är att du behöver inte redovisa någonting hur dessa läckt ut för det har ingen annan med att göra. Tror du bara skulle lagt locket på. Det som jag dock tycker du borde ändra dig med och som jag inte gillar är att du har svårt att ta kritik ( och då menar jag bara folk som kanske inte tycker som du och som skriver detta utan elaka påhopp). Detta har du blivit irriterad på och då kommit med bitchiga kommentarer. Ett exempel är att det är flera som skrivit till dig och Marcelo om att ni borde skippa busringningarna utan elaka påhopp, då har du öppet kallat dom surpuppor. Det är att ta kritik på fel sätt. För övrigt dom som går över gränsen med elaka påhopp ska du nog bara ignorera. Ha en bra kväll

  Reply
 • Hej Annica!

  Mitt hår är så platt och tråkigt och undrar om du har någon bra idé för att få lite volym i det och så att det sitter i en hel dag? Såg lite bilder på dig från när du var i Karlskrona och måste säga att du får till ditt hår så himla fint och naturligt!

  Kram och lycka till med allt! 🙂

  Reply
 • Jag blev vid ett tillfälle lite upprörd av de orden du använde när du kritiserade The Fooo. Är inget fan av dem, men jag tyckte inte att det var särskilt kul att läsa det ändå. Sen la jag märke till hur du många gånger i detta inlägg jämförde The Fooo med Justin Bieber. Det tycker jag är ganska så ironiskt. Anledningen till det är ju för att killarna i det svenska bandet är som jag förstått mellan 15 och 16, har hållt på med musik en mycket kortare tid än världstjärnan. Sen la du ju in en extra pik genom att jämföra Justin med killarna på instagram, IGEN.
  Har man en sådan stor blogg som du får man ibland tyvärr passa sig lite extra och kanske inte alltid säga vad man tycker, speciellt inte när det kan såra någon.
  Man kan tänka ombytta roller, hur hade du känt dig om detta nu hände?
  Annars har du en fin blogg, kram!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag läser din blogg varje dag, och flera gånger om dagen. Jag blid alltid lika inspirerad när jag klickar in, och klickar alltid ut glad och extra taggad på livet. Du sprider sån härlig energi, att man inte kan sluta le. Du får mig att vilja träna, leva och vara glad. Och även att fortsätta våga vara mig själv, man kommer alltid längst med det även om det är sjukt jobbigt ibland. Jag ser upp till dig super mycket. Hoppas du fortsätter så som du gör, önskar så mycket att jag med bor i Stockholm så jag kunde ha träffat dig.. Men jag hoppas på att det blir så ändå!
  Kramar My <3

  Och en sak till, du är grymt stark. Underbart fin, och du och Marcelo är perfekta!

  Reply
 • Lär av Katrin Z. hon är lika glad i alla inlägg hon gör o skiter i alla kommentarer.:)

  Reply
 • Tycker du ska bara se bloggen som ett jobb. Var inte för personlig. Snacka inte skit om andra, även om du inte skriver ut namn så förstår vissa vem du menar ändå. Och fram för allt “kunden har alltid rätt”.. Tror du jag står och kallar mina pasitienter negativa surpuppor när de ber mej dra åt helvete? Nej, jag lämnar situationen och återkommer efter en stund med ett leende. Lär dej ta kritik och “käfta inte emot” hela tiden. Personliga påhopp/kränkningar ska du bara radera/ignorera.

  Reply
 • Nopp….Kunden har inte alltid rätt.

  Reply
 • Nej, självklar inte. Men de ska behandlas som så och en klagan ska bemötas med respekt och förståelse. Har du ett arbete där du möter människor så fungerar de inte att skälla ut kunder var och varannan dag. Man får bita ihop om företaget ska behålla/få ett gott rykte.. och inga “men..”.

  Reply
 • Jag vill se bilderna på eran lägenhet vart söker jag? 😀

  Reply
 • http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-vasastan-stockholms-kommun-tulegatan-46-6063958

  Reply
 • Jag tycker att en del inlägg den senaste tiden har spridit negativ energi. Tyckte det var väldigt tråkigt när vi var några som gav VÅR syn på visning av eran lägenhet. Jag skrev sakligt min åsikt utan att klanka ner eller tycka något illa om dig eller ditt sätt att resonera. Jag tog bara mig tiden att dela med mig av min åsikt som du bad om. Senare kommer två snudd på kaxiga inlägg där du trycker ner läsarna. Varav ett där du lade upp bild där du formar händerna till en pistol. Det kändes väldigt tråkigt att man inte kunde kommentera sakligt. Men jag är ju ändå kvar här på bloggen trots det. För majoriteten av inläggen är bra. Men de kaxigare inläggen skulle du kanske skippa?

  Reply
 • Jag ser upp till dig Annica och tycker du är grym! Men blev ledsen när du skrev det om mäklaren igår utan att veta fakta. Är själv mäklare och sådana artiklar skadar. Dessutom var det fel. Stor kram och tack för bra blogg! Karma är det enda rätta!

  Reply
 • Helt rätt Annica! <3 Kram

  Reply
 • Då kan du väl erkänna att du är så jävla mycket sellout så att du tom fakeläcker ut nakenbilder på dig själv för cash……

  Reply