Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | March 31, 2014

Produkterna från .färg

Hittade ett utkast med dessa bilder från när vi var i Östersund.

Idag på Makeupstudion kommer jag att göra min sista fantasisminkning och jag kommer att göra en sjöjungfruinspirerad variant. Jag kommer att jobba med airbrush och det tycker jag är ganska roligt och speciellt nu när jag kommer att använda lite mönster och så i ansiktet. 🙂

Nu är vi inne på näst sista veckan så att den kommer att bestå av en hel del prov med start på onsdag. Då kommer vi att göra praktiska prov som olika sminkningar vi bör kunna, som brudmakeup, sotning, sminkning för färgfoto, kvällsmakeup etc så jag kommer verkligen att fokusera på detta och träna en hel del hemma så att det sitter.

Vissa av er har frågat lite om produkterna vi använder och vi använder oss av ett märke som heter .färg. Det är väldigt bra produkter som har grymma pigment och är lätta att arbeta med. Man behöver inte vara makeupartist för att kunna använda dessa utan där min utbildning är så är det en kombinerad butik som säljer dessa produkter till konsumenter och dom har även en webbshop. Mina personliga favoriter är eyelinern och chokladpaletten. 🙂

Makeupstudion har också en blogg och där läggs supersnygga makeuper upp för att inspirera och lära ut, ni kan besöka den här.


2 kommentarer2 kommentarer om “Produkterna från .färg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här