Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:06 | March 31, 2014

När ska man börja med anti age produkter?

Collage
Hej Annica!

Jag måste börja med att säga att jag tycker att din blogg är toppen och jag har haft god nytta av dina tips många gånger, du är verkligen duktig på det du gör!
Jag är 23 år och har börjat fundera lite på det här med antiage-krämer och sådant men jag vet inte riktigt vart jag ska börja leta i den enorma djungeln av alla sådana produkter! När bör man börja med anti-ageprodukter och vilken typ av produkt kan man börja med?
Tacksam för svar!
Hälsningar Anna!

Svar: Tack Anna vad kul att jag kunnat hjälpa dig!
Vi är lika gamla och jag kan själv säga att jag börjat se ålderstecken i mitt ansikte så folk som tror att man måste vara 40+ för att använda anti age tror lite fel. 🙂

Det är runt 23-25 år åldern som de första ålderstecken kommer fram men trots att det är linjer som kommer så bör man fortfarande fortsätta med att återfukta huden, tänk huden som en vindruva. Med vatten är den fyllig och runt, när den torkas ut blir den skrynklig som ett russin. Men det man kan göra för att skjuta upp åldrandet av huden det är att komplettera sin hudvård med en ögoncreme som är för de första tecknen och ev ett serum. Man behöver inte ändra drastiskt utan det man kan göra är att komplettera eller byta ut någon enstaka produkt.

Jag tycker att Biotherm har bra produkter, dom är väldigt bra och är lätta att förstå så deras Age fitnessserie kan var ett alternativ för dig. 😉


KÖP PRODUKTER:

large_p1244Biotherm_Homme_Age_Fitness_Yeux_Active_Anti_Age_Eye_Care_15ml_1371547556_main


5 kommentarer5 kommentarer om “När ska man börja med anti age produkter?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skriver Marecelo till Kissie??

  Reply
 • Det svarade hon på i morse när någon frågade.NEJ!!

  Reply
 • Hey Annika! Jag gissar att du vet att MD formulations kommer sluta säljas i Sverige/Europa, vad har du tänkt börja använda istället? Vore tacksam för tips, gärna ett inlägg i vad du kommer byta till osv 🙂

  Reply
 • HEJ !
  Stort plus till din blogg, min insperationskälla och något jag läser dagligen. Däremot har jag en fråga till dig som jag hoppas du har tiden att svara på. Har precis färgat håret och det sägs att man ska nnoggranare med att använda inpackning då, har du något tips på bra inpackningar ?

  Reply
 • Hej. Jag vill bara nämna det att jag tycker det är väldigt tråkigt att läsa sådant här 🙁
  Jag vet om att folk idag verkligen är helt fixerade vid utseéndet och vill dölja något så naturligt som en rynka.
  Varför ska man dölja sin ålder?
  Något vi alla har gemensamt är att vi åldras! Det gör alla levande varelser! Det är självklart att vi inte kan se ut som 15-åringar livet ut och det måste man kunna acceptera.
  Detta är ingenting emot dig Annica eller någon annan, men jag tycker det är dåligt att det ens finns något som heter “Anti Age” 🙁
  Vi ska vara stolta över vår ålder och dess egenskaper 🙂

  Reply