Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | March 31, 2014

Goda magbakterier

DSC_0483-001DSC_0482-001Nästan varje vår och varje höst får jag urinvägsinfektion och i mitten av min utbildning trodde jag att jag skulle få det men det gick över ganska snabbt och peppar peppar för att jag inte får det igen! Visste ni att 50% av alla kvinnor drabbas av urinvägsinfektion någon gång i sitt liv och ibland får man det flera gånger och det är mest vanligt bland oss runt 20 års åldern!? Och det är lättare för oss tjejer att få det än killar och kort kan man säga att det är en inflammation i urinblåsan.

I vissa fall kan det gå över av sig själv och ibland när det gör riktigt ont när man kissar och det kommer mycket blod måste man få medicin mot detta. De gånger jag haft det har jag alltid kissat mycket och det har vart mycket blod, det känns nästan som att kissa rakblad och jag har alltid fått medicin för att få bort detta.

Det finns en sida som ger väldigt bra information, godamagbakterier.se heter den och sidan upplyser om hur goda magbakterier både kan förebygga och vara verksamma mot olika magbesvär och sjukdomar relaterade till magen. Den ger mycket information om saker som händer i vår mage, i tarmarna, ja info om den nedre delen av kroppen.


4 kommentarer4 kommentarer om “Goda magbakterier”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har jättelätt att få urinvägsinfektion, dock brukar det inte gå så långt att jag får blod i kisset eller behöver medicin. Det brukar räcka med att jag dricker jättemycket citronvatten så går det över till slut!

  Reply
 • Jag har aldrig någonsin haft det, tack och lov! Min NO-lärare på högstadiet var dock väldigt noga med att påpeka för oss tjejer att inte klä oss för tunt runt midjan då man lättare kan få det då tydligen.. eller om han bara ville skrämma oss och hindra oss från att gå runt med magtröjor, haha!

  Reply
 • Jag vet inte hur du kopplat samman det du skrivit i detta inlägg, alltså att din urinvägsinfektion skulle ha något med dina magbakterier att göra. Men jag tänkte bara upplysa dig om att urinvägarna inte har ett skit med magen att göra. Plus att det är en infektion och inte någon inflammation………zzz………

  Reply
 • Inflammation och infektion är inte samma sak…

  Reply