Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | March 31, 2014

Ta inte varandra för givet!

KarlskronaDSC_0490-001 DSC_0492Ännu fler bilder från Karlskrona och Wachtmeister galleria.


God morgon!
Det blev lite tjorvigt igår med sommartiden, både för mig på min utbildning och sedan även bloggarna men det har vi löst det och det ska fungera som det ska nu.

Igår på liven pratade vi om lite relationer, vad man kan göra i ett förhållande för att hålla lågan vid liv. Det är väldigt vanligt att man efter några år går på autopilot, kommer in i tråkiga rutiner och sedan tar varandra för givet. Ett sådant förhållande vill inte jag ha, jag vill veta att Marcelo alltid kommer att finnas för mig och stötta mig i allt men jag skulle aldrig ta honom för givet. Och sedan hittar vi på ganska mycket, även om det bara är småsaker som att gå ut och ta en fika så gör det väldigt mycket i ett förhållande. 🙂

Har ni några tips på hur man kan göra vardagen i ett förhållande lite roligare?


17 kommentarer17 kommentarer om “Ta inte varandra för givet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror du att Kissie kan ha skrivit om Marcelo i hennes senaste inlägg? För Marcelo sa ju i liven att han åkt till samma klubbar som henne osv. och att bloggerskan och hon inte var bästa vänner direkt.

  Reply
 • Fråga Marcelo !! Varför skulle han göra det ?

  Reply
 • Haha nej det är inte Marcelo. Hahaha jag dör! 😀

  Reply
 • Överraska med en middag och ett bubbelbad efteråt. Spontanbio. Massage, en kväll med film och utan mobiltelefon!!!

  Reply
 • Det är ju jättemysigt! 😀

  Reply
 • Jag tycker också att det är super viktigt att man håller lågan vid liv. Jag och min pojkvän hat smart varit tillsammans i 2 år och då är det ju inte det där nykära pirret längre, men jag brukar göra småsaker ändå. Som att köpa en liten present, blommor, frukost på sängen, bio, ut och äta en god middag, mysa till det lite extra en fredag eller lördagkväll, berätta hur mycket jag tycker om honom, hur fin han är, skriva ett litet kärleksbrev, små kärlekslappa. Bara små saker som gör att man blir så himla glad.

  Reply
 • Helt rätt så där brukar vi också göra 🙂

  Reply
 • DU är såååååå fin Annica!

  Reply
 • Tack det är du garanterat med!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Detsamma!

  Reply
 • Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 5 månader, och vi bor 12 mil ifrån varandra. Eftersom han jobbar heltid och jag pluggar på universitetet på heltid så hinner vi nästan bara ses på helgerna. Jag tycker det är extra viktigt då när man inte ses så ofta att visa att man uppskattar varandra. När vi ses brukar vi varva en hemmakväll med film och mys med en lunch elöer middag på stan, och i veckorna ser vi till att prata i telefon ofta och skicka peppande sms till varandra. Det tycker jag kan vara ett bra tips, skicka ett litet sms för att visa att du tänker på personen, det kan få en liten deppig dag mycket bättre! Tack för en bra blogg! Kramar

  Reply
 • Ja, webb o sms o dyl. har gjort avståndet till varandra mycket kortare även om det i mil räknat är lika långt 😉

  Reply
 • Jag & min pojkvän har varit tillsammans i snart 3 år! Vi brukar överraska med rosor eller någon liten present eller liknande någongång ibland ! Men att få ett mess på dagen där de står hur mycket han älskar mig osv får man tillbaka dom där fjärilarna i magen & blir på jätte bra humör! Vi brukar kolla på någon film eller bara sitta & prata om allt mellan himmel & jord & skratta osv:)! Men vårat förhållande fungerar strålande & de är super bra! Fast vi inte gör så mycket ! På helgerna brukar vi åka & shoppa eller åka & köpa en glass & bara sitta & prata & njuta av varandras närhet! Jag tycker de är jätteviktigt att hålla förhållandet i liv! 🙂

  Reply
 • Jag och min kille har varit tillsammans i 10 år men jag vet inte om jag har några tips direkt.. Det kommer liksom av sig självt! Kommer det inte naturligt så blir det svårt att hålla ihop tror jag. Självklart blir man mer bekväm/lat i förhållandet (iaf om man bor ihop, har barn osv), men det hör ju till också, att man förändras och accepterar det.

  Mitt enda tips är att man inte ska glömma bort hur man var i början. Fortsätta vara som man var i början (lika kärleksfull)! Fortsätta vara löjliga tillsammans, pussas, kramas och hålla handen på stan (visa sin kärlek även utåt, vilket många slutar göra efter ett tag). Skratta tillsammans! Det är nog viktigast. Att bara kunna ligga och döskratta tillsammans, eller somna sent för att man fastnat i ett spännande samtalsämne.

  Och sen kanske det låter klyschigt, men HA SEX. Har man inte sex (ofta) så blir man uttråkad, deprimerad och på dåligt humör (min egen åsikt). Sex gör att man känner sig gladare, mer uppskattad, och framför allt mer kär!

  Reply
 • fan vad fett att min påse ( har ramat in den ) kom med haha 🙂 tack Annica för autografen!!! 🙂

  Reply
 • Fin när du ler! Men en fråga; när du smajlar får du ett hudveck precis under näsan, har du alltid haft så eller är det ngt som kom efter näsop? *nyfiken*

  Reply