Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:18 | March 28, 2014

Träning inför slutfoto

CollageHär är söta Chatrine som jag hade som modell i början av veckan. 🙂


Idag kommer jag att göra et teoretiskt prov i fransförlängning på Makeupstudion så att jag kan få mitt diplom innan utbildningen är slut, dock ska jag sätta fransar på två till varav en av dom är Marcelo. Jag fick sätta fransar på honom hemma eftersom min lärare såg att jag tog bort det första gången när vi gjorde i skolan.

Men efter jag gjort det kommer jag nog bara att förbereda mig inför söndagens slutfoto. Det kommer modeller och en fotograf till skolan som vi ska arbeta med, vi har 40 minuter på oss att sminka modellen i pastellfärger och vi har ingen aning om hur hon ser ut innan så det är riktigt svårt egentligen att veta vad man ska göra. Sedan ska man även hinna sminka huden, göra naglar och ev hår… Det ni, det blir en riktig utmaning men jag försöker att tänka så simpelt som möjligt och bara fokusera på en sak. Jag kommer mest troligt att köra på en pastellfärgad eyeliner och bleka bryn. Dessa modeller är new faces också så man kan inte göra hur galet som helst men man hinner inte så mycket egentligen på 40 minuter. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Träning inför slutfoto”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här