Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | March 27, 2014

Inför slutfotografering

cleaing-your-makeupSkulle du vilja sitta modell för en makeupartist med den här arbetsplatsen?

I helgen på söndag kl 10:45 har jag slutfotografering på Makeupstudion, tänk vad jag gruvade mig inför den här dagen men nu känns det rätt okej. Vi har idag och imorgon på oss att träna inför söndagen och vi ska göra en snygg makeup med pastellfärger på endast 40 minuter. Det känns ganska kaos eftersom det är väldigt lite tid för att få till en snygg makeup på men det gäller att bestämma sig vad man vill fokusera på samt att man har en plan vad exakt man ska göra, vilken ordning och hur lång tid varje moment får ta.

Tänk att första gången vi skulle lägga basen tog det oss över en timma, nu går det på typ fem minuter om det inte är så jättemycket som ska täckas. Vi har utvecklas och lärt oss otroligt mycket, jag tycker att det är en grym utbildning och jag har redan märkt varför min utbildning är mycket bättre än många andra makeuputbildningar.

Ni som har suttit modell någon gång för en makeupartist, har ni någonsin tänkt på hur dom arbetar med hygienen? Ibland används ofta samma penslar på olika personer, det är inte rena penslar dom arbetar med plus att dom använder fingrarna i ansiktet. Jag får typ panik bara jag tänker på det, jag arbetar så som jag vill att en annan makeupartist ska arbeta i mitt ansikte. Och jag vill endast ha rena och fräscha produkter i mitt face! 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Inför slutfotografering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är du i Karlskrona bara över dagen på lördag?

  Reply
 • ja bara över dagen. har slutfoto på skolan på söndagen.

  Reply
 • Såg att en skvallerblogg jämför din hårfärg på nakenbilder o färgen när Marcelo var i Åre……..

  Reply
 • Och?? Nu har hon ju skrivit att hon inte vill tjöta mer om det där. Då tycker jag att det slutas att kommenteras också.

  Reply
 • Men kan folk sluta tjata om det…Är tjatigt att folk maler och maler 🙁

  Reply
 • trevligt…

  Reply