Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:17 | March 4, 2014

Partaj

Desktop1
Hej på er underbara läsare!

Jag är så himla glad efter dagens lektion i skolan. Förutom att jag hade en fantastisk kvinna som jag fick lägga makeupen på som var så otroligt trevlig och till och med gav mig en gåva efteråt så blev jag erbjuden en väldigt stor grej. Vi på utbildningen brukar få åka ut och sminka till olika grejer, reklamfilm bland annat men idag så ville läraren prata med mig. Jag trodde att jag gjort något fel, man förväntar sig alltid det värsta, men då började hon prata om ett produktionsbolag och det var ganska stort jobb och sträckte sig fram till i sommar. Jag kände hur det pirrade i min mage och sen sa frågade hon om jag ville åka iväg på det. Jag blev så glad men jag blev ännu gladare när hon berättade att det var för Partaj på kanal 5.

Jag är så glad så glad och förutom det fick jag även höra om ett till jobb idag, ett fotogjobb med en väldigt duktig fotograf och en modell från någon agentur. Mer info om det skulle jag få senare men det känns bara som att det är en väldigt bra dag idag.

Och sen utöver det så fick jag även höra att en väldigt när och kär person till mig mår bra igen och det ska bli så skönt att få höra hennes röst igen. Tänk vad fort en person kan tas ifrån en så gör det till en vana att ringa era nära och kära för man vet aldrig vad som kan hända.


10 kommentarer10 kommentarer om “Partaj”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla roligt för dig! Komme bli hur bra som helst:) GRATTIS!

  Reply
 • Ja jätteroligt!

  Reply
 • Grattis! 2014 verka bli din år ändå fast den började dåligt Grattis igen

  Reply
 • Grattis och jättekul :). Det kommer gå jättebra för dig .

  Reply
 • nu jäklar händer det grejer jätte kul . fru romance kanske skall passa på att planera inför er 2 års förlovning kanske är din tur att överraska din blivande man , nu när bröllopet blir av lite längre fram så kanske det är hans tur att få en ny förlovnings ring kanske kan gravera in något riktigt romantiskt från hans blivande fru romance. jätte kul kommer det bli att följa er vidare och dej med allt arbete som kommer att bli sen när din utbildning är klar. lycko kramar till er båda !

  Reply
 • Grattis till allt o till din vän som är på bättringsvägen!

  Reply
 • grattis!
  i dag så har du jobbat så hårt med bloggen
  med så många inlägg, alltid roligt att läsa de,
  om det är någon som ska lyckas med saker och
  ting som man har åtagit sig åt, så är det du,
  du är en riktig kämpe och stort inspiration källa.

  Reply
 • Woho! Stort grattis 😀 Kick ass!

  Reply
 • Roligt att höra, lycka till och grattis!

  Reply
 • Förlåt, men du får det att låta som att det bara är du som fått detta jobb när det egentligen är flera från din utbildning som också fått samma jobb..
  Min polare skrev på facebook “Åh vad kul att vi på utbildning har fått denna otroligt stora möjlighet att få jobba med Partaj! Woow va vi är bra!”, tänk om ändå du kunde ha brytt dig om dina andra klasskompisar också..

  Reply