Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | March 3, 2014

Min fjärde fransförlängning

Desktop 22-54-05-747 Desktop1 22-54-05-858Igår gjorde jag min fjärde fransförlängning på Caroline, nu är det bara fyra kvar och två påfyllningar.

Vi går in på vecka sju i min utbildning på Makeupstudion och nu börjar vi att bli betygsatta, det känns väldigt nervöst men det är bara att fortsätta att göra lika bra som man alltid försökt att göra. Vi kommer att fokusera mer på media så idag kommer vi att sminka som man gör inför tv och vi har bara 15 minuter på oss plus att vi ska hinna fixa lite hår. Nervöst men kul!

Något mer jag är nervös över är morgondagen, jag behöver en kvinnlig modell som är över 45 år men har ingen. Det var svårare än vad jag trodde att försöka att få tag på någon så är det någon läsare som är i den åldern eller om någon vill att sin mamma ska få bli sminkad så mejla mig nu nu nu! Det skulle vara grymt! Jag kan locka med en liten goodiebag som modellen kan få med. 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Min fjärde fransförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har du glömt att du bokat mig till imorgon?

    Reply
  • Hej! Snälla Annica kan inte du tipsa mig om en bra foundation för acne hy? Den ska vara riktigt täckande men ändå inte tung om du förstår vad jag menar. Är trött på att köpa massa olika för att prova hela tiden för blir väldigt dyrt i längden och jag blir alltid så sjukt besviken för dom utlovar så mycket men jag blir alltid besviken då jag inte tycker att någon täcker speciellt bra så man får ha liksom lager på lager med både foundation och puder, vilket inte är snyggt alls!!! Så snälla Annica hjälp mig!!! Massa kramar

    Reply