Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | March 2, 2014

Mitt första fotojobb

1 Fotograf: Tony Ottosson Modell: Dennis Maglic Smink och hår: Annica Englund 😀

Godmorgon söndag! …åh mina ögon svider.

Söndagar är den dagen som jag verkligen sover ut på, eller jag försöker att inte ha något inbokat så att jag kan få sova ut men idag ser det lite annorlunda ut. Idag ska jag sätta fransar på en bekant och sedan efter det ska jag på en ultraljudsbehandling, så idag händer det lite grejer.

Igår sminkade jag Dennis inför en fotografering och redan på kvällen fick jag se det färdiga resultat på en bild. Alltså kan ni förstå vad glad jag blev över mitt första fotojobb, jag kände mig så stolt. Dennis blir ju som alltid grymt snygg på bild och fotografen är duktig men det kändes så speciellt att jag sminkade honom och fixade håret och det blev såhär snyggt resultat. Definitivt något jag ska ta med och visa min lärare på Makeupstudion men nu ska jag försöka att boka in en fotografering med en tjej så att jag kan gå loss med skuggor och hår. 😀

Vad tycker ni om resultatet?


11 kommentarer11 kommentarer om “Mitt första fotojobb”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • detsamma!

  Reply
 • Det blev skitsnygg
  Du är verkligen duktig
  Ha en bra dag 😀

  Reply
 • Tack vad snällt!

  Reply
 • Snyggt! Men för mig är skuggorna for att forma ansiktet för tydliga, speciellt näsan och kindbenen skulle behövas suddas ut mer… men de är bara min åsikt

  Reply
 • Det är effekten i efterbehandlingen som har förstärkt dom extra mycket, med andra ord så ska det vara så 🙂

  Reply
 • Vad för ultraljud ska du gå på?
  Sminkning blev väldigt snygg på han och det ser proffsigt ut. Riktigt bra jobbat

  Reply
 • Det var snyggt sminkad men såg konstigt ut i den vinkeln, du har säkert gjort ett bra jobb! 🙂

  Reply
 • va kul! verkligen snygg bild 😀

  Reply
 • Vet inte vad du gjort,men hans ögon sitter om möjligt ännu tätare än vanligt,inte snyggt,på bilden du visade igår var han dessutom väldigt mörk under ögonen,ingen kritik nu Annica med du frågade och detta är kanske ngt att tänka på! =D

  Reply
 • Sen beror det ju på vad “typ” av bild det ska vara.
  Mest troligt att det ska se ut så.

  Reply