Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | March 1, 2014

Sminkat Dennis Maglic

DSC_0003-001 DSC_0008
Dennis kom förbi mig på förmiddagen eftersom han skulle fotas och då sminkade jag honom inför det. Det var väldigt roligt eftersom han redan har så fina drag i ansiktet. 🙂

Vi skulle ju iväg på behandling kl 11 och 12.15 men jag fick reda på att Sanna var sjuk så vi får boka in det längre fram. Istället så är jag och älsko på stan för att kolla om vi hittar något trevligt, det var ett tag sedan vi var på stan. Ikväll ska även Bea på Avicii så jag ska sminka henne inför det.

Pratade även med han som ska fota Dennis om vi ska göra lite samarbeten framöver, det är superbra att kunna samarbeta med en fotograf eftersom det blir verkligen en win win situation. Han har även plåtat mig innan så jag vet att han är duktig med ljuset och det blir den känslan i bilderna som jag vill förmedla så det kommer nog att bli kanoners! 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Sminkat Dennis Maglic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad snyggt han blev! han ser ut som en fotomodell.

  Reply
 • verkligen!

  Reply
 • fan så stilig han är!

  Reply
 • ja visst är han det!

  Reply
 • Din blogg har allt!! Missa inte —> http://ungrik.blogg.se/

  Reply
 • Hej annica! har du nåt tips för att få ögonfransarna att “stanna böjda”? jag har normallånga ögonfransar men dom sticker rakt fram. jag böjer dom och så fort jag sätter på mascara faller dom ner igen? kan du hjälpa mig 🙂

  Reply
 • Vart har ni köpt er lampa som är med i bakgrunden på första bilden? Jätte fin 🙂

  Reply
 • Hur sminkar du när det gäller killar? Förstår basen, men inkluderar du alla produkter som fondation, concealer, puder, bronzer och rouge? fixar du även till ögonbrynen lite eller låter du dom vara? Skulle vara kul att veta 🙂

  Reply
 • här har jag lagt mineralpuder, shading, dusting, highlight, fransmarkering, svärtat, målat brynen och rouge. 🙂

  Reply