Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:17 | March 1, 2014

Sminkad på Makeupstudion

DSC_0016 DSC_0043
Igår så var jag otroligt stressad. Kl 10 satt jag i soffan i morgonrocken och arbetade med bloggen och sedan slår det mig att jag inte kollat min almanacka. När jag väl gjorde det såg jag att jag skulle vara på Makeupstudion kl 11, så jag hade en halvtimma på mig att bli klar med allt och då var inte ens mitt skönhetstips klart men jag får göra något extra för er läsare istället. 😉

Jag kom i alla fall till skolan, det var så att vi skulle fota lite bilder till hemsidorna. Både till makeupstudion.com och min blogg och det var väldigt kul att känna hur Anya som är utbildad där arbetade på mig. Då kunde jag ta lite tips och trick från henne om det behövs någon gång. 🙂

Alla produkterna som användes var från märket .färg och det är hur bra som helst. Väldigt hållbara och pigmenterade som sitter hur bra som helst. Min makeup satt från kl 11 till 03 på natten och då hade jag vart på en svettig konsert med Avicii. 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Sminkad på Makeupstudion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas få svar på denna. Tänkte köpa en färg utav alla du har i din palett, att använda till brynen. Så, till min fråga. Vad använde du för färg på dina bryn i den filmen du lade ut? Där vill jag landa i min färg. Sjukt tacksam för svar 🙂 tack för en superbra och lärorik blogg!

  Reply
 • Jag blandar alltid färgen för att få till dom för mina bryn eftersom jag vill få dom bruna men kalla så jag blandar lite bruna och gråa nyanser… 🙁

  Reply
 • Aha, typiskt 😉 du kan inte rekommendera två färger som skulle bli ungefär samma? //En som inte förstår sig på 😉

  Reply
 • Det verkar vara ett bra märke men jag undrar varför det inte är så vanligt att man använder det märket annars, inte så att man hör nån random säga att den använder foundation från färg..tänkte om det är för täckningsgraden eller nåt.

  Reply
 • Det är för att det är studiomakeup, det är inte så vanligt att man använder deras fetbas till vardags för det blir för tjockt att bära på dagarna. Det är till för fotograferingar, filmer mm. Men sen är det ganska så nytt så det kan också vara därför.

  Reply
 • Snyggt!!

  Reply