Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | February 28, 2014

Min tredje fransförlängning

Desktop Desktop1-001
Gud vad det känns som att det går bra på den här fronten, jag har redan satt på tre personer och det känns som att det går lättare och lättare. Igår satt jag fransarna på Natta på ca två timmar men man känner att man inte är så ergonomisk. Mina kunder får ligga på min säng eftersom den är ca 80cm hög och sedan får jag sitta på en stol vid kanten och det är ganska svårt att variera mellan ögonen när man sitter så konstigt men jag får ju till det och det är det som räknas. 😉

I min utbildning på Makeupstudion så ska vi sätta fransar på åtta personer och göra två påfyllningar, snart är jag halvvägs och på söndag, måndag och tisdag ska jag sätta fransar.


7 kommentarer7 kommentarer om “Min tredje fransförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Haha “har redan satt på 3 personer, känns som de går lättare å lättare” de kan misstolkas 😀

  Reply
 • Hahaha……. 😉

  Reply
 • Vet du om Sheer Cover är bra? Har så lust att prova men den kanske inte alls är bra?

  Reply
 • Someone essentially assist tо make severely articlеs I’d state.
  That is the νery first time I frequented your website page and so far?
  I amazed with the analysis you made to make this actual post extraordіnary.

  Magnificеnt joƅ!

  Reply
 • Hej!

  Jag har själv precis blivit klar med min utbildning på makeupstudion fast i göteborg och jag måste bara fråga, de 8 nya setten, var det 8 st ni skulle göra hemma eller räknades slutprovssetet med i dom 8?

  Lycka till i framtiden! 😀

  Reply
 • Ja alla seten vi gjorde räknades in.

  Reply