Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | February 28, 2014

Loka likes old school

DSC_0122 DSC_0123 DSC_0124 DSC_0125
Igår plingade det på dörren och fick ett paket som jag trodde var en tårta, jag blev så glad. Men när jag öppnade så blev jag ännu gladare för det var nyheterna från Loka. Och det var smaker av glass, Pear ice pop, Vanilla soft serve och Strawberry ice cream som fick mitt sötsug att dämpas.

Dessa tre nyheter smakar precis som när man slickar på sin Piggelin, äter sin mjukglass eller sin jordgubbsglass. Det är helt sjuk att dom fångat upp smakerna så bra i drickan och jag kunde inte hitta någon favorit för alla tre var så goda. Och sen kommer dom att vara perfekt vid olika tillfällen i vår och sommar. Jag menar ibland är man ju jättesugen på en maffig mjukglass medan andra gånger nöjer man sig gott och väl med en Piggelin. Här kära läsare har vi ett mycket nyttigare alternativ än den där glassen. 😉

Ni måste smaka dessa när det kommer ut i butik vilket är vecka 11! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Loka likes old school”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här