Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:10 | February 28, 2014

Hur får man fylligare bryn?

IMG_3139
Hej! Jag vill verkligen få tips på vad jag ska göra med mina ögonbryn. Jag tycker det är väldigt snyggt på andra som har mörka och fylliga ögonbryn men när jag själv försöker att få likadana blir det inte alls bra. Hoppas att du har några tips så att jag kan bli nöjd med dem.

Hoppas vi ses när du kommer till Karlskrona, kul att du kommer till lilla Blekinge. Du har verkligen en bra blogg!
Kram Amanda

Svar: Jag själv tycker också att det är jättefint med fylliga och tjocka bryn och önskade att jag själv hade det. Men sedan jag började på Makeupstudion har jag sett hur mycket man kan göra med brynen, man kan verkligen måla till dom som man vill. Mitt tips är att använda en torr skugga i brynen för det får dom att kännas fylligare. Vill du däremot göra dom längre kan man göra det med en fuktad skugga. Jag gjorde en film på detta förra veckan som du kan titta på här.

Sen kan man även göra 3D bryn, detta görs på tex Stockholms beauty center. Man tatuerar dit bryn och då slipper man hålla på att måla dit dom. Det resultatet blir supersnyggt, det är så smidigt och man sparar massor av tid. 😉

Det hoppas jag med! Det ska bli så kul att komma dit för att dela med mig av det bästa jag vet! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Hur får man fylligare bryn?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När kommer skönhets tipset upp ?

  Reply
 • Hur gör du när du gör egna bryn-strån i ögonbrynen? Tacksam för video! 🙂
  // en stalker på din blogg hehe ^^

  Reply
 • När kommer du till karlskrona och var ska du va? 😀

  Reply
 • Ser helt naturligt. Vill verkligen göra det men vågar inte bara. Du ör så fin Annica ☺️

  Reply
 • Får jag rabatt om jag uppger ditt namn? Tacksam för svaret.

  Reply
 • Får jag rabatt om jag uppger ditt namn Annica?

  Reply