Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | February 27, 2014

Avicii

true

Nu är jag hemma efter ett besök på Karlbergsvägen 37 då eleven.se har öppnat en butik. Jag och Emma från min klass gick dit för att titta men det var så proppat med folk så vi stannade inte så länge. Men det kul att eleven.se öppnat butik för dom som gillar att känna och klämma på sakerna innan man köper. 🙂

Nu kommer snart Natta för att jag ska sätta fransar på henne och vi ska ladda inför Avicii imorgon. Jag, Marcelo, Natta och några fler kommer att gå och det kommer att bli så kul då jag bara vart på en konsert innan och det var SHM i Friends arena.

Natta blir min tredje kund, sedan har jag en inbokat på söndag, måndag och tisdag så då har jag bara två till sedan. Jag ska tvinga mig på Marcelo och Zacka så att jag får dom klara och sedan ska jag göra påfyllningarna på Bea och HR. Så jag kommer nog bli klar med alla innan utbildningen på Makeupstudion är slut. Vi har ett halvår efter utbildningen på oss att sätta alla dessa set men jag gillar att vara klar långt innan, hatar att skjuta upp saker. 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Avicii”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Älskar blandningen här i din blogg är också väldigt intresserad av träning och skönhet. Funderar på att köpa Bare Minerals startkit men eftersom den kostar en del pengar så vill jag först fråga sminkproffset själv om du har någon vetskap och den? Vill undvika flytande foundation nu till våren/sommaren:) skulle du kunna skriva lite om den? Tack på förhand

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har en fråga om hår. Jag har ganska långt hår och en ganska vanlig tjocklek, varken för tjockt eller för tunt. Jag har slingat mitt hår ett antal gånger och det kan vara lite torrt ibland men inte så farligt. Jag använder inpackning minst två gånger i veckan och även balsamspray ibland. Men problemet är att mitt hår alltid trasslar ihop sig till stora knutar och det kan ta jätte lång tid att borsta ut håret och det är helt omöjligt om det är blött – inte ens min frisör kunde borsta ut det då -, det hinner gå 5 minuter efter jag har borstat det så är det trassligt igen… Vet inte vad jag ska göra? Tacksam för svar, pusshej!♥

  Reply
 • Vill inte Marcelos mamma ställa upp ?Hon skrev det en gång på din Instagram 🙂

  Reply
 • Hon jobbar den dagen. 🙁

  Reply
 • Såg Marcelos syster och mamma på gröne jägaren igår. Natta var inte så glad på sin mamma.

  Reply
 • Och varför måste du skriva ut det på Annicas blogg??

  Reply
 • Varför skriva det här ???? Inget som angår Annicas läsare…………

  Reply
 • Hej annica, detta har inget med inlägget att göra men du har alltid så bra tips så ville bara fråga om du har några bra tips för en fin födelsedagspresent till sin kille? han är 24 och gillar fifa och tv spel osv men sånt har inte jag råd med att köpa så jag tänkte ge honom en stor korg/silver hink med en massa godis och massa grejer (presentkorg) har du några bra ideer på vad jag skulle kunna lägga där i som inte är så dyrt? :)))
  tack för en grym blogg kraam.

  Reply
 • OMG hoppas jag ser er!!
  får jag ta kort med dig då?!

  Reply
 • Självklart! 😀

  Reply
 • Åh vad kul med avicii 😀 ska gå på lördag, han är grym 🙂

  Reply
 • Jag har 3 st biljetter till Avicii på lördag som är till salu. 3 st för 1000 kr dansgolv 18 års åldersgräns. Mejla mig [email protected]

  Reply