Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:28 | February 26, 2014

Min andra fransförlängning

DSC_0072-001Bea2DSC_0080

Igår var underbara Bea här hos mig för att ställa upp med sina fransar, jag skulle sätta min andra fransförlängning och det gick otroligt bra. Bea har så söta ögon och det gick väldigt bra att sätta på dom, jag började 19:20 och var klar 21:10 så lite mindre än två timmar gjorde jag det på och det är riktigt bra gjort tycker jag! Men sen är det olika på alla personer eftersom alla har olika stora ögon, vissa kan ha lite överhäng av locket så på vissa kan det ta längre tid medan på andra kan det gå jättefort.

När vi var klara fick hon med sig en liten goodiebag som ta för hjälpen och sedan fikade vi lite proteinbollar som älsko bakat. Alltså dom ser ut som kokosbollar men det finns inget överhuvudtaget som är onyttigt i dom. Ni får säkert receptet senare idag på marcelos.se. 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Min andra fransförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej, jag undrar en sak med big brother…
  men min fråga är typ hur var du som person innan big brother? för nu känns de som att du är jättemogen och så, men när du var på bb lite mer ‘yngre’, haha såklart man åldras men är du ungefär samma person nu som du var innan du kom in där?, skulle du kunna göra om det nu eller tar du det som att det var en “dålig sak”? tycker själv din blogg är riktigt bra & du å Marcelo är föör gulliga!!

  Reply
 • Fransförlängningarna du gör hemma. Blir de också kollade av lärarna på skolan?
  Måste Bea gå och visa upp dom?

  Reply
 • Man brukar ta ett före/efter fotografi som man sedan visar till läraren. 🙂

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Fint 😀

  Reply
 • Söker du “modeller” att göra ögonfransförlängning på ställer jag gärna upp haha! Super snyggt tjejen! 😀

  Reply
 • Hej! Om du vill testa ögonfransförläning på någon så ställer jag upp… eller vad gör du det för för pris? 🙂

  Reply