Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | February 24, 2014

Två kvällsmakeuper

Desktop2DesktopDesktop1I fredags sminkade jag Natta. En enkel makeup med eyeliner och sedan en lättare sotning.

Idag 11:45 ska jag på ett möte med Oriflame, vi ska luncha och prata om framtida samarbeten. Det ska bli spännande eftersom jag gillar deras produkter mer och mer. Sedan efter det går jag direkt till Makeupstudion, idag ska vi tydligen prata en hel del om eget företagande, portfoliobyggande, nätverkande och karriär. Jag har ju två egna företag nu och har otroligt bra nätverk och det är jag mest glad över. Att ha ett bra nätverk är bland det viktigaste om man ska lyckas med någonting enligt mig! Visst kan man göra mycket själv men man kan få så himla mycket hjälp om man har ett bra kontaktnät, vilket jag har! 🙂

Sedan ska vi börja fylla i vår handlingsplan men den har jag redan lämnat in, det känns skönt att vara lite före i arbetet för då kan jag fokusera på lite andra saker i utbildningen som jag känner att jag har lite svårt med.

Det är ingen Xtremefit för mig ikväll, det är ett litet uppehåll men sätter snart igång igen och då kommer vi att ligga på en högre nivå för nu strävar jag mot att vara med i Superiorrace. 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Två kvällsmakeuper”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint!

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • OMG! Jag trodde det var Marcelo i peruk HAHA

  Reply
 • Jättebra Annica,men ett litet tips bara…Sthlm är LITET!!! Alla känner i princip till varandra i den business du ska jobba i,så ta det lugnt med gliringar och dryga kommentarer,folk kan vara jättetrevliga men sen sabbar dom allt bakom ryggen på dig! =D

  Reply
 • Oj, va Nathalie och Marcelo är lika! 😮 Fin sminkning! 🙂

  Reply
 • Du väljer alltså att göra den simplaste sotningen som alla kan och kör på? Tvivlar på din kompitens.

  Reply
 • akta så du inte bryter revbenet några dagar innan! hahaha…….

  Reply
 • haha… haha 😀

  Reply
 • Är det meningen att basen ska vara så grå och tjock?

  Reply