Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:41 | February 24, 2014

Airbrush

Desktop-001
Hemma från en väldigt skön dag på Makeupstudion. Idag skulle egentligen Skatteverket komma och prata med oss för att diskutera företagande och allt vad det innebär, sådan som jag egentligen redan kan men det kan vara bra att repetera. Men dom var tvungen att ändra tid till fredag istället så idag fick vi tillfälle att träna det som vi behövde jobba lite extra med. Jag behöver träna på en perfekt mun, det ska ta max 10-15 minuter att göra och det ska vara knivskarpa kanter men perfekt symmetri och det är svårt att få till det. Ibland kan man råka göra ena sidan lite fylligare än den andra men det är sådant som man lär sig att se tillslut.

Sedan fick jag tillfälle att träna airbrush och det var så kul när det väl fungerade, hade lite problem med apparaten men det var så lätt. Man bara sprayade på basen och rouget, man kan även spraya ögonbryn, skugga, modellera men det är överkurs. Så länge jag kan göra en bas och spraya rouge så är det okej! 🙂

Efteråt satt jag och lekte med lite skuggor, jag har inte hunnit göra en färgskuggning än så jag passade på att göra det med gul, orange och lite röd färg och sedan eyeliner på det. Superkul att göra färgskuggningar och ser verkligen fram emot när vi har en sådan lektion! 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Airbrush”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej på dig du vackra varelse. Brukar aldrig kommentera bloggar och fastnar väldigt sällan för en blogg, scrollar upp och ner sedan har jag tröttnat. Men din blogg är helt fantastiskt bra, behöver man motivation till att gå till gymmet eller träningstips så kollar man in här, behöver man skönhetstips klickar man sig glatt in här. Du har förändrats enormt mycket till det positiva och jag önskar dig all lycka i framtiden. Du är grym !

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle vilja veta hur du vårdar dina läppar? de ser så “mjuka och goa ut”. Mina är ALLTID torra, vad jag än provar för lypsyler.. Har du något bra tips på det? 🙂 jättebra blogg och jag sparar alltid din till sist för den ser jag mest fram emot!

  Reply
 • Har två frågor=)
  1. Vad tycker du om märket -färgs foundation & smink?
  2. Bryr du dig om du använder parabener av olika sorter? Ett par stycken är godkända av läkemedelsverket, medan andra, bland annat propylparaben fortfarande är osäker enligt dem. De har även skrivit att det kommer ske ändringar gällande användning av propylparabener bland annat. Jag har tagit avstånd från parabener, bara namnet på dem gör att jag undviker dem. Men hur ställde ni er till det på parelle?

  Reply
 • är själv utbildad make-up artist och funderade lite på en sak, tränar ni att sminka på er själva? eller tränar ni på varandra? 🙂

  Reply