Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | February 21, 2014

Tre olika tekniker för att fylla i brynen


19 kommentarer19 kommentarer om “Tre olika tekniker för att fylla i brynen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker du sminkar dej sämre för varje video du gör. Skuggningen du gjort under kindbenen syns så tydligt, ser fläckigt ut.
  Dessutom har hela ansiktet fel färg.

  Reply
 • Fast jag har inte gjort någon skugga under kindbenen, det är mina naturliga kindskuggor. Färgen kan bero på att jag BUSAt mig och inte hunnit lägga basen än. 😉

  Reply
 • bra tips. ett tips till dig är att inte prata så fort nästa gång 😛 kram

  Reply
 • Hej Annica! Skulle du kunna visa vad man behöver och hur man ska göra för att fixa sina ögonbryn för första gången? När man ska plocka/klippa dem. Jag har ganska “buskiga” bryn nu men vill nu börja fixa de lite grann. Hur ska jag göra och vad behöver jag använda? Kram!

  Reply
 • Måste bara säga att wow, vad snygg du är!! 🙂 sen undrar jag om man kan köpa det du använder till brynen på tillexempel h&m, Åhléns eller så? Budget-variant liksom. Du kanske sa det men jag missade det isåfall hehe.

  Reply
 • Hur gör man när man ska klippa brynen?
  Jag har väldigt långa bryn och vill klippa dom, men vill inte att det ska se konstigt ut…

  Reply
 • Hej Annica 🙂
  Älskar dina tips om ögonbryn, problemet är att jag va ung på 90 talet och då noppade man bort sina ögon bryn nästan helt, som du säker mins 🙂 även fast jag har använt produkter, serium och krämer, vill inte min ögon bryn växa ut, så har väldigt väldigt tunna ögon bryn (lite ljusa strån) men tycker som du att ögon brynen betyder väldigt mycket för ansiktet, så tänkte om du hade några tips? Om du man sminka och anväda för smink, så jag får (ser ut) som jag har tjock fina ögon bryn 🙂 ha en trevlig helg! Kran

  Reply
 • Hej! Jag hade likadana bryn men jag började dels använda xlash eller något sådant serum som man egentligen ska ha på ögonfransarna, och så slutade jag noppa de totalt under någon månad. Och nu har jag hur fina bryn som helst!

  Reply
 • Det ser så lätt och mjukt ut när du gör på dina, mina är däremot mörkare och stråna känns grovare och känns betydligt svårare att föra över mjukt med färg och pensel=/

  Reply
 • vad orange du ser ut i ansiktet…?

  Reply
 • Tror de är ljuset som gör det och sen kan man bli lite “orange-aktig” i ansiktet av BUS =)

  Reply
 • Detta uppskattades otroligt mycket!! Tack Annica! 😀

  Reply
 • kul med videos! men du har väl inte rätt färg i ansiktet? ser alldeles för mörkt ut. :/

  Reply
 • Vad smutsig du ser ut, ljuset eller en makeup tabbe?

  Reply
 • Tack för bra tips och bra blogg! Vad gör du för att få så otroligt långa fina fransar? Snälla gör ett inlägg om hur man får så långa hade vatt super kul att veta så snyggt!!!

  Reply
 • Hej! Jag ska till Stockholm snart och undra då vart viva la diva smink finns? Tacksam för svar så fort som möjligt!:)
  Kram

  Reply
 • Åhlens city

  Reply
 • lite för mörk makeup i ansiktet? ser inte vettigt ut iaf

  Reply
 • hur fick du till den ögonskuggningen? ser heltperfekt ut!

  Reply