Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:01 | February 20, 2014

Min första fransförlängning

Desktop2-001
Då är vi hemma från en dag på min utbildning på Makeupstudion. Idag skulle halva klassen sätta fransförlängning och jag var en av dom och satt fransar på min älskling. Han är så underbar som ställer upp för mig! Det tog mig 3h 15min och sätta ett helt sätt och detta var ändå första gången så det kändes ändå väldigt bra och framför allt kul. Jag blir så avslappnad och lugn när jag sitter och pillar med småsaker och det kändes så himla bra att älsklingen somnade också för då visste jag att jag var försiktig runt ögonen.

Det som jag inte gjorde den här gången som man ska göra när man sätter riktigt bra är att variera längderna, jag arbetade bara med en storlek hela tiden men man ska ju såklart ha kortare i ögonvråna. Det blir från och med nu på de personer som jag ska öva på, jag ska sätta på åtta personer totalt och göra två påfyllningar innan utbildningen är över. 🙂

Nu ska jag till och laga lite mat här hemma sedan tänkte jag försöka att lacka om mina naglar, vill testa något av lackerna från OPI Mupparna. 😀


15 kommentarer15 kommentarer om “Min första fransförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Marcelo är verkligen en go kille 🙂 Vilken pojkvän skulle ställa upp på detta ? Inte min 🙂 . Tycker det blev jättefint och du kommer bli jätteduktig. Vilka ögon han har 🙂 🙂

  Reply
 • så vacker 😀

  Reply
 • Vilken underbar pojkvän karl du har, var rädd om han!!!!

  Reply
 • Vad roligt att han ställer upp! Men vore det ite bättre att placera fransar på någon som skulle bli väldigt glad över en fransförlängning, framför en go kille som “bara ställer upp”. En tanke bara 🙂

  Reply
 • du skulle mer än gärna få öva på mig, hihi, jag åker med glädje upp till stockholm för det 😉 tack för en jättebra blogg, du är grym tjejen!

  Reply
 • Vilken otroligt härlig och fin fästman du har! Inte många som är så säkra i sig själv att dom kan låta tjejen sminka han eller ens sätta in permanenta lösögonfransar… ha ha, himla härlig kille. Latino såklart. haha

  Kram på dig.

  Reply
 • hahaha kommer han få gå runt med de där nu eller går det att ta bort på en gång? Så roligt ändå att han ställer upp, jag skulle inte ens få sminka min kille, haha.

  Reply
 • Oj! Så fint det blev för första gången. Jag sätter mitt första set imorgon och alltså……..jävlarjävlar. Hoppas det går an och att det inte bli apafult, haha! Bra jobbat Annica 🙂

  Reply
 • Besök gärna min sida 🙂 https://www.facebook.com/Madebymicki

  Reply
 • Vill du ha någon att öva på, sminka eller fransar eller nåt så skicka iväg ett mail. Kan alla dagar i princip på kort varsel fram till 14 e mars. Bara så du vet 🙂
  Kram Sanna

  Reply
 • Va duktig du är!
  Även här finns en frivillig försökskanin om du behöver. Bor i Stockholms-trakten.

  Lycka till med resten av utbildningen.

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga som jag önskar att du skulle kunna svara på. Jag har sen i oktober förlängt mina ögonfransar, fyller på ca 2-3e vecka, men de senaste 3-4 ggr har det blivit alldeles rött, svullet så jag knappt kan öppna ögonen, och även bildas var vid franskanten, och det kliar även något enorm, det brukar vara så ca. 3 dygn efter att dom är nygjorda, sedan lugnar det sig och blir “normalt” igen. Hon jag gör fransarna hos sa att det kunde bero på limmet så hon beställde hem ett för känsliga ögon som vi testade sist, men det hjälpte inte heller. Har du någon aning om vad det kan bero på, eftersom det inte har med limmet att göra? Och varför reagerade inte mina ögon såhär de första månaderna? Får panik på detta för vill verkligen inte sluta att göra fransarna, är typ beroende av dom haha! Hoppas du kan svara på detta!, kram 😀

  Reply
 • Hejsan! Grym blogg:) tänkte bara höra med dig vilken bloggportal du tycker är bäst att blogga på?

  Kram

  Reply
 • Haha, vad gulligt av han 🙂

  Reply
 • Grymt jobbat!

  Reply