Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | February 19, 2014

Idag på Makeupstudion

wing
Idag på Makeupstudion så ska vi få lära oss eyeliner med vinge, tänk att detta vart ett moment som jag längtat efter. En eyeliner gör så himla mycket och är snygg till vardags som till fest. Det är egentligen inte så svårt att måla eyeliner, det gäller bara att vara stadig på handen och veta hur man ska anpassa den efter ögat. Och sen kan jag lova er att det är så mycket lättare att måla en eyeliner med en eyelinerfärg som man blöter lite lätt målar med en pensel! 🙂

I kväll är det näst sista Xtremefit inför fystestet och jag tror att det blir svårt att klå mina tidiga resultat. Jag orkar knappt göra 20st armhävningar på tårna nu och på första fystestet gjorde jag 30st…


3 kommentarer3 kommentarer om “Idag på Makeupstudion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snyggt med eyeliner och ja det gäller att ha stadig hand, men oftast när jag gör så har jag stadig hand men ändå tycker jag att den sänker mitt öga mer än va den höjer den…

    Reply
  • Jag tycker det är svårt att få bra linje näst längst ut på ögat, där man är lite skrynklig :/

    Reply
  • Kan du inte ta kort på modellerna efter du sminkat dom? Vet att Keela var på samma sminkkurs tidigare och det var så intressant att se resultatet 😀

    Reply